Filtru
In detail
Tip
pentru o persoană de orice formă, pentru orice poziție de dormit
materialul de umplutură oferă suport adecvat pentru cap și regiunea cervicală
Înălțime
Rigiditate
această categorie include în principal perne umplute clasice, precum și perne cu spumă de memorie, astfel de modele sunt potrivite inclusiv pentru copii
pernă cu fermitate medie care oferă un sprijin moderat pentru regiunea cervicală
perna constă din mai multe straturi care pot fi schimbate pentru a găsi rigiditatea și înălțimea ideală
Materialul de acoperire
Poliesterul este un tip special de material sintetic fabricat din fibre de polietilen tereftalat (PET).
Bumbacul este o țesătură naturală de origine vegetală, produsă din semintele plantei de bumbac.
Outlast este o țesătură de reglare a căldurii creată folosind tehnologii speciale pentru costumele spațiale pentru astronauți. O țesătură care conține milioane de sfere realizate dintr-o ceară specială care reacționează la temperatură. Când temperatura corpului crește noaptea, căldura în exces este absorbită, dar când temperatura scade la un nivel inconfortabil, milioane de sfere eliberează căldura acumulată, permițând temperaturii să fie la un nivel mediu confortabil fără fluctuații. Acest lucru este asigurat de particularitatea structurii sferelor de ceară - acestea pot fi comprimate și, respectiv, expandate, acumulând sau eliberând căldură.
Țesătura tricotată se obține folosind o mașină de tricotat prin crearea de bucle și legarea acestora. Structura liberă permite produsului finit din acest material să ia orice formă și să se adapteze oricăror forme. În plus, această structură oferă moliciune și elasticitate.
Tencelul este un material de origine naturală, care este realizat din lemn de eucalipt australian și supus nanoprocesării. Eucaliptul, din care se obțin fibrele, este apreciat pentru proprietățile sale antibacteriene. Substanțele conținute de eucalipt împiedică creșterea microorganismelor și au proprietăți antimicrobiene pronunțate. Nu vor fi niciodată mucegai sau acarieni în pânză.
Material de umplutura
un material format dintr-un amestec de fibră de bambus și microfibră. Nu se încurcă și nu își pierde culoarea, împiedică umiditatea să afecteze fibrele și se usucă rapid după spălare. Umplutura este ușoară, moale și durabilă.
Fibra de poliester este un tip de fibră sintetică realizată din poliester natural sau artificial.
Material de înaltă tehnologie care se adaptează complet la forma corpului.
Puf/Pene este o umplutură naturală realizată din puf de pasăre.
Gelul de răcire este un material sintetic similar cu un gel obișnuit în structura sa. Materialul își schimbă forma prin adaptarea la caracteristicile anatomice ale corpului. Mai mult, menține nivelul de temperatură ușor mai scăzut decât temperatura corpului uman, prevenind astfel transpirația excesivă și facilitând schimbul termic natural în timpul somnului.
Latexul este o substanță naturală obținută din seva arborelui de cauciuc tropical Hevea. Datorită formei spiralate a moleculelor, latexul poate fi supus unei deformări severe: de îndată ce sursa de presiune este eliminată, acesta își va restabili forma inițială.
Calități unice
materialele utilizate la fabricare sunt sigure și nu provoacă alergii
o pernă care poate fi folosită pentru susținerea fiecărei părți a corpului
aceste perne se bazează pe straturi din diferite materiale. Aceste straturi pot fi îndepărtate și adăugate pentru a regla înălțimea optimă și nivelul de fermitate.
inserțiile speciale oferă un efect suplimentar de masaj
aceste modele de perne au o husă detașabilă cu un strat suplimentar moale.
la fabricare se folosesc numai materiale naturale
pernele asigură un somn sănătos datorită sprijinului adecvat al capului și al măduvei spinării cervicale
pernele cu acces la umplutură oferă opțiunea de îndepărtare a acesteia, ajustând nivelul optim de densitate și înălțime a pernei.
materialele care sunt utilizate pentru producerea pernei asigură un efect de răcire și o reglare termică adecvată în timpul somnului
spumă unică, vascoelastică care urmărește implicit trăsăturile corpului uman
perne cu inserții speciale sau modele cu role pentru gât. Aceste modele au fost concepute special pentru persoanele care doresc un sprijin sporit al coloanei cervicale.

În total produse: 10

-30% NEW
Napoli

266 Lei

380 Lei

-30%
Spring Massage

305 Lei

435 Lei

-30%
Anatomic

315 Lei

450 Lei

-30% NEW
Classic Green

315 Lei

450 Lei

-30%
Classic Blue

315 Lei

450 Lei

-30%
Contour Pink

315 Lei

450 Lei

-30%
Duo Pillow

420 Lei

600 Lei

-30%
Double Support

515 Lei

735 Lei

-30%
Combo

525 Lei

750 Lei

-30%
S8 Tech

543 Lei

775 LeiCare sunt beneficiile pernelor Askona?

Datorită unei game atât de diverse de produse, oferim produse care corespund nevoilor oricărui client. În producție utilizăm materiale de cea mai înaltă calitate: acestea sunt atât materiale naturale (bumbac, bambus, eucalipt), cât și materiale high-tech (spumă cu memorie, Outlast, fibre inovatoare).

*Materialele utilizate în producție sunt hipoalergenice.