Zilnic de la 10:00 până la 21:00
Zilnic de la 10:00 până la 21:00

Pilote

Selecție filtre:
Filtru
Preț
290 Lei
-
1540 Lei
de la Lei
până la Lei
Mărime
Toate
Tip
Toate
Marcă
Toate
După proprietăți
Toate
Material de umplutura
Toate
Materialul husei
Toate
Preț
290 RON
-
1540 RON
Mărime
Toate
Tip
Toate
Marcă
Toate
Resetare filtre
După proprietăți
Toate
Material de umplutura
Toate
Materialul husei
Toate
Sortare în funcție de: Preț Popularitate Noutate
În total produse: 5
-70%
Lite

Pilote Lite

Rigiditate:

290 Lei

87 Lei

-50% NEW
Prima

Pilote Prima

Rigiditate:

300 Lei

150 Lei

-10% NEW
Bionic

Pilote Bionic

Rigiditate:

300 Lei

270 Lei

-10%
Kimber

Pilote Kimber

Rigiditate:

430 Lei

387 Lei

-10%
Palermo

Pilote Palermo

Rigiditate:

1,070 Lei

963 Lei


Este pilota care te va ajuta să te odihnești confortabil noaptea. Cineva se ascunde într-o pilotă subțire iarna și cineva, chiar și în vara fierbinte, nu se va despărți de „prietenul pufos” cald. Dar, ca orice alt articol din dormitor, cu alegerea greșită, va oferi mai mult disconfort și nu vă permite să vă relaxați.

Vânzarea de pilote este acum foarte comună. Dar cum să alegi o pătură bună cu care să se relaxeze să devii sau să plăcere? Ce criterii trebuie să știi când alegi? Ei bine, în primul rând, cel mai bine este să mergi la un magazin online în care ai încredere. În al doilea rând, nu economisiți, prețul depinde direct de calitatea materialelor folosite, iar în treilea rând, magazinul dvs. online preferat vă va oferi cu siguranță livrare! Și așa, să vorbim despre principalele criterii pe care trebuie să le îndeplinească păturile.

Pilotele sunt împărțite în vară, iarnă și semi-sezon. există următoarele tipuri:

  • Matlasatul este cea mai economică variantă, au o mare problemă cu acumularea de umplutură-un singur loc, care formează bulgări.
  • Această pilotă de casetă, datorită secțiunilor mici de casetă, ține perfectă umplutură pe loc și păstrează bine căldura. Este cea mai scumpă și de înaltă calitate dintre cele de mai sus.
Mai multe tipuri de pilotă diferă, de asemenea, în ceea ce privește umplutura:

  • O pilotă - iarnă nu vei îngheța sub ea, iar vara nu vei transpira. Foarte moale, fermă și ușoară, dar pilotele conțin adesea acarieni.
  • Pilotă de lână - Ușoară și destul de durabilă, menține căldură și menține cel mai bine temperatură. Repelent de umezeală.  

Ele sunt împărțite în:

  • Încălzitor matlasat. Ideal pentru utilizare în timpul sezonului rece.
  • Pilotele sunt ideale pentru vara. Practic, sunt făcute din lână de oaie, capră (precum și lână de tipuri mai rare).
  • Pilotele sintetice sunt anti-alergenice și durabile și, deși pot fi spălate la mașină, nu sunt foarte calde și nu absorb umezeala.
  • Pilotele  antialergenice - cu o mână bună și de calitate, au proprietăți utile diferite. În mod ideal, sunt din mătase, datorită căreia absorb perfect umeze și mențin temperatura.


Care sunt avantajele pilotelorAskona?

Toate modelele colecției sunt prezentate într-o gamă largă de dimensiuni. Produse pentru toate anotimpurile. Datorită materialelor utilizate în producție, pilotele Askona asigură o termoreglare perfectă în orice perioadă a anului. Materialele de umplutură inovatoare din fibre nu se răresc pe toată durata de folosință
Sortimentul include produse din diverse categorii de preț: în funcție de buget, din fibre moderne până la pilote exclusiviste din bumbac satinat sau cu tehnologie outlast pentru cupluri. Toate materialele sunt hipoalergene și au certificat care garantează siguranța persoanelor.