Filtru
Rigiditate
Număr de locuri
Loc de dormit
Tip saltea
salteaua menține poziția naturală a coloanei în timpul somnului. Are la bază un bloc de arcuri și spumă de duritate diferită
Tapițerie
textura structurală aspră a materialului datorită țesăturii simple a firelor duble sau triple
material gros catifelat, moale și plăcut la atingere, cu o densitate mare
Mecanism

Pentru a transformă canapeaua, trebuie să prindeți marginea inferioară a scaunului în mijloc și să o trageți în sus. Scaunul se va deplasa, picioarele suportului se vor deschide. Spătarul va fi coborât, formând un loc de dormit.
Spațiu de depozitare
Înălțime, cm
Stil
Nu există elemente extra, configurația unei astfel de canapea este extrem de simplă
Canapueaua modernă tapițată se potrivește cu ușurință în spațiul oricărui interior
2 sau 3 locuri cu șezut și perne de spătar
Elemente decorative
Material picioare
Cotieră
15 până la 25 cm
5 până la 10 cm
Greutate per dană

În total produse: 1

-25% Black november
Canapea Extensibilă S8 Lucky

Rigiditate: Medie

8850 Lei

11 800 Lei


Care sunt avantajele canapelelor Askona?

Canapelele și fotoliile sunt unele dintre cele mai versatile piese de mobilier în care poți investi. Acestea pot fi utilizate în diverse încăperi, cum ar fi camere de zi, dormitoare, terase sau spații de birou. Faptul că acestea sunt fabricate într-o varietate de modele este principalul motiv pentru care mobilierul de living rămâne atemporal și continuă să evolueze pentru a răspunde tendințelor și stilurilor de viață moderne. Oferim o gamă largă de canapele și fotolii într-o varietate de stiluri și tipuri pentru a se potrivi fiecărui interior și nevoilor fiecărui client.
Alegerea fotoliilor tapițate colorate poate adăuga un plus de personalitate și stil casei tale. Înainte de a alege un fotoliu, asigură-te că umplutura este confortabilă și că forma este funcțională. Modelele tradiționale cu tapiterie monocromă sunt ideale pentru sufragerie, iar cele în culori strălucitoare sunt o alegere bună pentru dormitoare.

Când alegi un fotoliu tapițat, este important să iei în considerare și dimensiunea camerei tale. Fotoliile mai mici sunt potrivite pentru spațiile mici, în timp ce fotoliile mari pot fi utilizate în camerele mai spațioase. De asemenea, poți alege un fotoliu cu un model sau o textură interesantă pentru a adăuga mai multă personalitate camerei tale.

Cu toate acestea, nu ar trebui să uităm de funcționalitate, care este un factor important. Unitatea independentă de arcuri cu șapte zone de confort vă oferă suport pentru coloana vertebrală (efect ortopedic), ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru oamenii de toate vârstele și chiar pentru copii. Asigură un somn confortabil și relaxare.
Verifica cataloagele noastre si alege modelul potrivit pentru tine!

Cum să alegi canapeaua?

Atunci când cumpărați o canapea, este important să acordați atenție celor patru componente care pot ajuta la păstrarea proprietăților sale tehnice, precum și a aspectului său în timp, mai mulți ani:
* Cadrul și mecanismul canapelei:
1. Producerea de canapele din PAL și MDF - materialul nu se usucă, nu există scârțâit.
2. Îmbinare prin șuruburi a mecanismului și cadrul canapelei, care vă permite să asamblați și să dezasamblați canapeaua de mai multe ori (confortabil atunci când vă mutați).
3. Mecanism din metal ușor, acoperit cu pulbere pentru a proteja metalul de coroziune.
4. La canapelele cu lamele de mesteacăn în 7 straturi, clientul primește confortul potrivit în timpul somnului, precum și în timpul relaxării pe canapea (așezarea de asemenea, trebuie să fie corectă).

* Pe canapea:
1. Pe canapele sunt saltele anatomice între 9 - 18 cm, clientul se va ridica și așeza confortabil.
2. În interiorul saltelei se folosește un bloc de arcuri anatomice cu 7 zone de duritate, care permite sprijinirea corectă a coloanei vertebrale, atât în șezut cât și culcat.

* Material:
1. O selecție largă de culori și materiale va permite clientului să aleagă culoarea dorită pe baza deciziilor sale de design.
2. Materialele de mobilier au caracteristici unice–îngrijire și curățare ușoară, durată lungă de exploatare, sunt ignifuge.

* Preferința de design:
1. Funcția „perete zero”, clientul va putea pune canapeaua lângă perete și la desfacere nu deteriorează interiorul cu mecanismul.
2. Spătarul este realizat din aceeași țesătură, canapeaua poate fi pusă în mijlocul camerei și să delimiteze spațiul.
3. O gamă largă de dimensiuni ale canapelei va permite clientului să aleagă dimensiunea dorită în funcție de dorințele sale și de dimensiunea camerei.
4. Cutia de lenjerie cu adâncimea de 13 см.