Filtru
Rigiditate
Număr de locuri
Loc de dormit
Tip saltea
salteaua menține poziția naturală a coloanei în timpul somnului. Are la bază un bloc de arcuri și spumă de duritate diferită
Tapițerie
textura structurală aspră a materialului datorită țesăturii simple a firelor duble sau triple
material gros catifelat, moale și plăcut la atingere, cu o densitate mare
Mecanism

Pentru a transformă canapeaua, trebuie să prindeți marginea inferioară a scaunului în mijloc și să o trageți în sus. Scaunul se va deplasa, picioarele suportului se vor deschide. Spătarul va fi coborât, formând un loc de dormit.
Spațiu de depozitare
Înălțime, cm
Stil
Nu există elemente extra, configurația unei astfel de canapea este extrem de simplă
Canapueaua modernă tapițată se potrivește cu ușurință în spațiul oricărui interior
2 sau 3 locuri cu șezut și perne de spătar
Elemente decorative
Material picioare
Cotieră
15 până la 25 cm
5 până la 10 cm
Greutate per dană

În total produse: 1

-25%
Extensibilă S8 Lucky

Rigiditate: Medie

8850 Lei

11 800 Lei


Canapelele noastre servesc nu numai pentru a decora interiorul, ci și pentru a avea grijă de sănătatea clienților noștri.

Vrei să stai cu o carte și să petreci câteva ore citind? Tetiera va elimina tensiunea din jurul gâtului,  pernele decorative suplimentare vor reduce adâncimea din canapea și vor sprijini partea inferioară a spatelui, iar datorită cotierei căptușite, poți să te întinzi și să-ți continui activitatea.

 Vă place să beți ceai sau să luați o gustare în fața televizorului? Alegeți canapele cu o măsuță pe cotieră (pe măsuța metalică puteți pune vesela fără suport). A propos, în acest caz, atenție la tapițerie - în caz de forță majoră, este ușor de curățat.

Pentru somn cel mai important – o saltea calitativă, dar mai sunt niște nuanțe, care sporește confortul–suprafața antiderapantă a saltelei nu va permite cearșafului să „fugă”, lungimea corectă pentru înălțimea dvs. nu vă va forța să vă ascundeți picioarele și să vă ghemuiți într-o poziție incomodă, iar o cutie de lenjerie inclusă în pachet va scurta timpul de pregătire pentru culcare–puteți scoate așternuturile direct din canapea.

Modelele prezentate au trecut singurul test dublu de durabilitate din Rusia - ca și canapea și ca saltea. Experții au confirmat–pe canapelele noastre vă așteaptă numai un somn sănătos.


Atunci când cumpărați o canapea, este important să acordați atenție celor patru componente care pot ajuta la păstrarea proprietăților sale tehnice, precum și a aspectului său în timp, mai mulți ani:

* Cadrul și mecanismul canapelei:

1. Producerea de canapele din PAL și MDF - materialul nu se usucă, nu există scârțâit. 

2. Îmbinare prin șuruburi a mecanismului și cadrul canapelei, care vă permite să asamblați și să dezasamblați canapeaua de mai multe ori (confortabil atunci când vă mutați).

3. Mecanism din metal ușor, acoperit cu pulbere pentru a proteja metalul de coroziune.

4. La canapelele cu lamele de mesteacăn în 7 straturi, clientul primește confortul potrivit în timpul somnului, precum și în timpul relaxării pe canapea (așezarea de asemenea, trebuie să fie corectă).


* Pe canapea:

1. Pe canapele sunt saltele anatomice între 9 - 18 cm, clientul se va ridica și așeza confortabil.

2. În interiorul saltelei se folosește un bloc de arcuri anatomice cu 7 zone de duritate, care permite sprijinirea corectă a coloanei vertebrale, atât în șezut cât și culcat.


* Material:

1. O selecție largă de culori și materiale va permite clientului să aleagă culoarea dorită pe baza deciziilor sale de design.

2. Materialele de mobilier au caracteristici unice–îngrijire și curățare ușoară, durată lungă de exploatare, sunt ignifuge.


*  Preferința de design:

1. Funcția „perete zero”, clientul va putea pune canapeaua lângă perete și la desfacere nu deteriorează interiorul cu mecanismul.

2. Spătarul este realizat din aceeași țesătură, canapeaua poate fi pusă în mijlocul camerei  și să delimiteze spațiul. 

3. O gamă largă de dimensiuni ale canapelei va permite clientului să aleagă dimensiunea dorită în funcție de dorințele sale și de dimensiunea camerei.

4. Cutia de lenjerie are adâncimea de 13 cm. 

Care sunt avantajele canapelelor Askona?

În achiziția unei canapele, este important să acordați atenție celor patru componente care pot ajuta la păstrarea proprietății sale tehnice, precum și a aspectului său în timp, mai mulți ani: 

*Modelele noastre au trecut singurul test dublu de durabilitate- canapea și saltea. 

* Cadrul și mecanismul canapelei: 

1. Productia canapelelor din MDF 

2. Îmbinare prin șuruburi a mecanismului și cadrul canapelei, care vă permite să asamblați și să dezasamblați canapeaua de mai multe ori. 

3. Cadrul canapelei este fixat cu o ramă metalică, acoperit cu o pulbere care protejează împotriva ruginii, cadrul poate rezista la sarcini grele.

4. La canapelele cu lamele de mesteacăn în 7 straturi, clientul primește confortul potrivit în timpul somnului, precum și în timpul relaxării pe canapea.

*Saltea: 

1. Canapelele conțin saltele cu o dimensiune între 9 - 18 cm. 

2. On interiorul saltelei se folosește un bloc de arcuri anatomice cu 7 zone de duritate, care permite sprijinirea corectă a coloanei vertebrale. 

*Material: 

1. O selecție largă de culori și materiale va permite clientului să aleagă culoarea dorită pe baza deciziilor sale de design. 

2. Materialele de mobilier au caracteristici unice–îngrijire și curățare ușoară, durată lungă de utilizare. 

3. Huse detașabile pentru o curățare eficientă.

* Preferința de design: 

1. Funcția "zero", clientul va putea pune canapeaua lângă perete. 

2. O gamă largă de dimensiuni ale canapelei.

4. Spațiul de depozitare are adâncimea de 13 cm.

Cum alegi canapeaua potrivită

1. Alegerea dimensiunii canapelei 

2. Alegerea materialului (catifea, piele ecologică, stofă) - utilizăm o gamă variată și de calitate, care asigură o rezistență de 10 ani.

3. Alegerea design-ului. Fie că este vorba despre o canapea dreaptă sau tip colțar, acestea au o structura interioară identică.