Filtru
In detail

În total produse: 2

-20%
Smart Jet S

16080 Lei

20 100 Lei

-20%
Smart Jet

24160 Lei

30 200 Lei


Care sunt avantajele?

Principalul avantaj al fotoliului de masaj Askona, este că zona de masaj pe care o captează în timpul funcționării este cu până la 60% mai mare decât cea a unuia convențional.
Capacitatea de a regla viteză, intensitatea și timpul masajului, numărul de role și lățimea impactului acestora;
Partea lungă curbată a fotoliului de masaj Askona permite mișcării de masaj să se încadreze mai profund în curbă spatelui în formă de S.

Datorită scanării optice a corpului, obțineți masajul potrivit pentru întregul corp.  Fotoliul de masaj este echipat cu un dispozitiv de scanare optică ce poate localiza și masa cu precizie coloana cervicală.
Poate fi controlat de la distanță prin descărcarea aplicației pe smartphone. De asemenea, vă puteți conecta prin bluetooth la fotoliu și puteți ascultă muzică preferată în timpul unei ședințe de masaj.
Are o selecție largă atât de programe automate cât și posibilitatea de setări manuale în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului.
Funcția specială Zero-G - poziția individuală de imponderabilitate: reduce presiunea asupra coloanei vertebrale și a mușchilor - pentru relaxare completă;
Funcție de încălzire

*Potrivit pentru persoanele înalte - Fotoliul de masaj Askona poate fi folosit de către persoanele până la 210 cm. 
*Funcționează la o tensiune sigură de 24 W;
*Nivel de zgomot redus;