Zilnic de la 10:00 până la 21:00
Zilnic de la 10:00 până la 21:00

Sănătate Scaun de masaj

Selecție filtre:
Filtru
Preț
160 Lei
-
20900 Lei
de la Lei
până la Lei
Tip
Toate
Marcă
Toate
Preț
160 RON
-
20900 RON
Tip
Toate
Marcă
Toate
Resetare filtre
Sortare în funcție de: Preț Popularitate Noutate
În total produse: 2
-10% NEW
Smart Jet S

Scaun de masaj Smart Jet S

Rigiditate:

15,700 Lei

14130 Lei

-10% NEW
Smart Jet

Scaun de masaj Smart Jet

Rigiditate:

20,900 Lei

18810 Lei


Care sunt avantajele?

Principalul avantaj al fotoliului de masaj Askona, este că zona de masaj pe care o captează în timpul funcționării este cu până la 60% mai mare decât cea a unuia convențional. Și este disponibilă și funcția de încălzire a spatelui și a genunchilor!
Partea lungă curbată a fotoliului de masaj Askona permite mișcării de masaj să se încadreze mai profund în curba spatelui în formă de S. Datorită scanării optice a utilizatorului, obțineți masajul potrivit pentru întregul corp. Cert este că fotoliul este echipat cu un dispozitiv de scanare optică ce poate localiza, să zicem, umărul și gâtul și să maseze cu precizie coloana cervicală.
Fotoliul de masaj Askona poate fi folosit de către persoanele de orice înălțime (de la 150 până la 210 cm). Construcția fotoliului oferă confort egal pentru utilizatorii mai mici dar și pentru cei cu o constituție mai solidă. Poate fi controlat de la distanță prin descărcarea aplicației pe smartphone. De asemenea, vă puteți conecta prin USB smartphone-ul la fotoliu și puteți asculta muzica preferată în timpul unei ședințe de masaj.
Iar avantajele fotoliului de masaj Askona nu se opresc aici: are o selecție largă atât de programe automate cât și posibilitatea de setări manuale în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului. De asemenea, există o funcție specială Zero-G, destinată pentru a elimina întreaga sarcină de pe coloana vertebrală.

Cum să alegi un fotoliu de masaj?

Cum să alegi un fotoliu de masaj?
Înainte de a cumpăra un fotoliu de masaj, cel mai bine este să veniți la salon pentru o ședință de masaj gratuită. Apoi, trebuie să decideți cu privire la locația scaunului în casă (sau birou). Și măsurați ușile / ferestrele pentru a vă asigura că scaunul se potrivește cu adevărat în locul destinat.
Să stabiliți modelul este simplu:
Ai nevoie de un conector USB pe scaun,
Doriți să obțineți de la scaun o imitație exactă a masajului manual și să utilizați simultan masajul diferitelor zone,
Te deranjează durerile de genunchi și vrei să folosești opțiunea de masaj a genunchiului,
Și în sfârșit, vrei să obții de la masaj efectul de a te afla la izvoare termale? (datorită numărului crescut de perne de comprimare a aerului),
dacă la toate aceste 4 puncte răspundeți simultan "Da", atunci aveți nevoie de un model mai scump JET. Dacă funcțiile enumerate nu au o importanță fundamentală pentru dvs, sau aveți un buget limitat, atunci alegeți modelul JET S.