Filtru
В наличии

În total produse: 10

-50% REZOLUȚIA NOULUI AN
Fotolii masaj Smart Jet

17675 Lei

35 350 Lei


Care sunt avantajele unui scaun de masaj?

Principalul avantaj al fotoliului de masaj Sleep.8, este că zona de masaj pe care o captează în timpul funcționării este cu până la 60% mai mare decât cea a unuia convențional. Și este disponibilă și funcția de încălzire a spatelui și a genunchilor!

Partea lungă curbată a fotoliului de masaj Sleep.8 permite mișcării de masaj să se încadreze mai profund în curba spatelui în formă de S. Datorită scanării optice a utilizatorului, obțineți masajul potrivit pentru întregul corp. Cert este că fotoliul este echipat cu un dispozitiv de scanare optică ce poate localiza, să zicem, umărul și gâtul și să maseze cu precizie coloana cervicală.

Fotoliul de masaj Sleep.8 poate fi folosit de către persoanele de orice înălțime (de la 150 până la 210 cm). Construcția fotoliului oferă confort egal pentru utilizatorii mai mici dar și pentru cei cu o constituție mai solidă. Poate fi controlat de la distanță prin descărcarea aplicației pe smartphone. De asemenea, vă puteți conecta prin USB smartphone-ul la fotoliu și puteți asculta muzica preferată în timpul unei ședințe de masaj.

Iar avantajele fotoliului de masaj Sleep.8 nu se opresc aici: are o selecție largă atât de programe automate cât și posibilitatea de setări manuale în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului. De asemenea, există o funcție specială Zero-G, destinată pentru a elimina întreaga sarcină de pe coloana vertebrală.

Cum să alegi un fotoliu de masaj?

Înainte de a cumpăra un fotoliu de masaj, cel mai bine este să veniți la salon pentru o ședință de masaj gratuită. Apoi, trebuie să decideți cu privire la locația scaunului în casă (sau birou). Și măsurați ușile / ferestrele pentru a vă asigura că scaunul se potrivește cu adevărat în locul destinat.
Să stabiliți modelul este simplu:
Ai nevoie de un conector USB pe scaun,
Doriți să obțineți de la scaun o imitație exactă a masajului manual și să utilizați simultan masajul diferitelor zone,
Te deranjează durerile de genunchi și vrei să folosești opțiunea de masaj a genunchiului,
Și în sfârșit, vrei să obții de la masaj efectul de a te afla la izvoare termale? (datorită numărului crescut de perne de comprimare a aerului),
dacă la toate aceste 4 puncte răspundeți simultan "Da", atunci aveți nevoie de un model mai scump JET. Dacă funcțiile enumerate nu au o importanță fundamentală pentru dvs, sau aveți un buget limitat, atunci alegeți modelul JET S.

Care sunt avantajele aparatului de masaj?

Device-urile Sleep.8 au o serie de avantaje față de alte mărci similare. În primul rând, acestea sunt ergonomice și compacte, fiind ușor de transportat în călătorii sau la locul de muncă. Designul unic și modern este combinat organic cu componente de înaltă calitate, fie că sunt motoare de masaj sau role. Construcția elaborată a rolelor de masaj Sleep.8 afectează strict anumite puncte de masaj. Sleep.8 funcționează în mod wireless și are o capacitate mare de baterie (până la 5 ore fără încărcare suplimentară). Toate produsele Sleep.8 sunt sigure pentru sănătatea umană, deoarece sunt fabricate în conformitate cu Directiva privind tensiunea redusă a Parlamentului European 2014/35/UE. Această directivă are în vedere îmbunătățirea siguranței aparatelor electronice pentru oameni, animale și proprietăți personale.

Cum de a alege un aparat de masaj?

Pentru a alege aparatul de masaj potrivit, trebuie să determinați zona cu probleme a corpului sau persoana care va folosi aparatul de masaj. Pune-ți o întrebare foarte simplă: ce te deranjează?
Dacă suferiți de dureri de cap frecvente, ar trebui să încercați S8 Head Massager Power Mood.
În cazul în care petreci mult timp în fața unui computer și ai senzația de ochi obosiți, în combinație cu dureri de cap frecvente — atunci recomandăm S8 Eye Massager Power Eyes.

S8 Neck Massager Power Neck este ideal pentru persoanele care suferă de dureri în zona gâtului, trecând ulterior la accese de durere de cap.

Dacă doriți să vă mențineți tonusul muscular al feței, ar trebui să încercați S8 Face&Neck Massager Stress Free. Pentru cei care duc un stil de viață predominant sedentar și care se confruntă cu tensiune și oboseală în zona inferioară a spatelui, S8 Back Massage Power Back este ideal pentru relaxare.