Descriere

Perna inovatoare din spumă cu memorie EcoGel ® se bazează pe combinația perfectă dintre spuma cu memorie și un material de ultima generație numit Ecogel ® .
Stratul Ecogel este situat pe o parte a pernei, pe cealata avem spumă cu memorie. Suprafața undelor albastre în relief relaxează delicat mușchii feței, oferind un efect ușor de masaj.

Umplutura pernei: spuma cu memorie si strat Ecogel®
Husa exterioară detașabilă: microfibră moale (90% poliester, 10% elastan)
Husa interioară: microfibra (100% poliester)
Înălțime pernă:  14 cm
Dimensiune: 60*40*14 cm  - potrivită pentru fața de pernă 70*50 cm

Avantaje:
Materiale hipoalergenice
Suport pentru cap și coloana cervicală
Husa din microfibra moale, super confortabila
Termoreglare
Efect cosmetic revigorant
Confort și vigoare pentru întreaga zi

Caracteristici

 • Înălțime

  14

 • Rigiditate

  Rezistent pernă cu fermitate medie care oferă un sprijin moderat pentru regiunea cervicală

 • Poziția de somn

 • Materialul de acoperire

  Poliester Poliesterul este un tip special de material sintetic fabricat din fibre de polietilen tereftalat (PET).

 • Material de umplutura

  spumă cu memorie
  Material de înaltă tehnologie care se adaptează complet la forma corpului.

  gel răcoritor
  Gelul de răcire este un material sintetic similar cu un gel obișnuit în structura sa. Materialul își schimbă forma prin adaptarea la caracteristicile anatomice ale corpului. Mai mult, menține nivelul de temperatură ușor mai scăzut decât temperatura corpului uman, prevenind astfel transpirația excesivă și facilitând schimbul termic natural în timpul somnului.

 • Calități unice

  Cu efect de răcire
  materialele care sunt utilizate pentru producerea pernei asigură un efect de răcire și o reglare termică adecvată în timpul somnului

  Spumă cu memorie
  spumă unică, vascoelastică care urmărește implicit trăsăturile corpului uman

 • Marcă

 • Dimensions

Materiale și design

Material cu efect de memorie

Material de memorie de înaltă tehnologie care se mulează pe forma corpului, reducând astfel presiunea din spate.

Recenzii despre produs

4,9

după recenzii 12 persoană

93%

11 recenzii

6%

1 recenzie

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Tania

Îmi place foarte mult perna, dorm a treia noapte și până acum doar senzații plăcute. A avut un miros slab, dar a dispărut peste noapte și zi. Așa că acum mă bucur de un somn bun. Mulțumesc!

Recenzia a fost utilă? 0

Lucian

Sunt înnebunită după perna Ecogel! Îmi place foarte mult! Totuși în primele nopți a fost efectul invers, totul m-a durut după somn, acum sunt foarte bine!

Recenzia a fost utilă? 3

Violeta

Am cumpărat această pernă ieri și am dormit foarte bine pe ea, nimic nu a amorțit...sunt foarte fericită!!!

Recenzia a fost utilă? 2

Elvira

Bună! Am achiziționat perna acum 2 săptămâni. Primele senzații au fost de departe de încântare... mi s-a părut foarte dură...am probleme cu coloana în zona cervicală, mâinile pe timpul nopții erau cu crampe și chiar aveam bufeuri... Perna și-a făcut în cele din urmă treaba..acum mâinile nu mai amorțesc și racoarea pernei mă ajută să fac față bufeurilor...în primele zile nu am simțit mirosul. Mulțumim dezvoltatorilor de la Askona

Recenzia a fost utilă? 3

Mioara

Folosesc această pernă de 2 ani. Aceasta este cea mai dură din serie, dar am vrut-o pe aceasta, restul fiind prea moi. Foarte frumoasă pernă, sunt mulțumită. Daca îți place, ca să nu se lase cu capul, ți-o recomand.

Recenzia a fost utilă? 5

Camelia

De o lună dormim pe această pernă. Am luat 3 bucăți -2 albastre,1 verde.Pernele sunt super.Mai ales copilului i-a plăcut să doarmă pe ea. Soțul, la început, a fost deranjat de efectul de răcire și a dormit pe partea cealaltă. Dar când a venit căldura, a apreciat proprietățile răcoroase ale pernei. Multă vreme nu mi-am putut evalua percepțiile legate de utilizarea ei. Dorm cu mâinile sub pernă sau pe burtă - eram îngrijorată dacă pot dormi așa. S-a dovedit a fi foarte confortabil să dormi, pentru că se adaptează la orice poziție a capului, învăluindu-l ușor. Dormi ca pe un norișor. Apropo, prietenii mei i-au cumpărat copilului o astfel de pernă și el este, de asemenea, încântat și doarme fericit pe ea.

Recenzia a fost utilă? 11

Eusebiu

Perna este confortabilă, are un efect de răcorire, dar doar pentru prima jumătate de oră. Pare dură, dar în timpul somnului nu există disconfort, adormi repede, pentru mine duritatea confortabilă )

Recenzia a fost utilă? 3

Iulia

Mi-am cumpărat recent această pernă. M-am gândit că va trebui să mă obișnuiesc cu această formă însă s-a dovedit că nu era necesar. Cum m-am culcat, am și adormit.Foarte ferm, confortabil și foarte cool. Susține ușor gâtul, după trezire nimic nu îți amorțește și nu te doare. O să-i cumpăr și fetei una la fel. Mulțumesc Askona.

Recenzia a fost utilă? 15

Madalina

Eu și soțul meu am început să dormim suficient și să ne trezim fără durere la nivelul coloanei cervicale și, de asemenea, să simțim ușurință în tot corpul pe parcursul zilei. Le numim magice datorită calităților lor uimitoare, efectul de răcorire este grozav și dormim ca pe un norișor.

Recenzia a fost utilă? 8

Delia

Folosesc perna de un an, sunt foarte mulțumită de ea. Rigiditate potrivită pentru a susține coloana cervicală, fără dureri de gât dimineața. Gelul răcoritor este o opțiune super, apreciat mai ales de soțul meu. Dorm pe o parte, pe burtă și pe spate și pentru toate pozițiile corpului, înălțimea acestei perne este perfectă. Recomand!

Recenzia a fost utilă? 9

Oana

Eu și soțul meu am cumpărat 2 perne. Desigur, nu imediat.Pe prima am luat-o pentru mine. M-am obișnuit într-o săptămână. Acum nu-mi pot imagina viața fără ea. Pe a doua a trebuit să o cumpăr, pentru că soțul meu avea obiceiul să o ia de la mine. Prin urmare, de ziua lui, am avut deja un cadou ales pentru el.) Suntem pe deplin mulțumiți de perne. Sunt confortabile.

Recenzia a fost utilă? 0

Virginia

O folosesc deja de 2 luni, am uitat de durerile de gât dimineața, am fost la magazin sa ma uit și să o probez. Acum, când îi duc pe toți la casa mea de vacanță, o bună pernă este o garanție a unui gât sănătos.

Recenzia a fost utilă? 0

Pernă Classic Blue

Dimensiuni: 40x60

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body