Zilnic de la 10:00 până la 21:00
Zilnic de la 10:00 până la 21:00
Perne

Classic Blue

-10%
 • Classic Blue Perne
 • Classic Blue Perne
 • Classic Blue Perne
 • Classic Blue Perne
  Classic Blue
  Classic Blue
  Classic Blue
  Classic Blue
  Classic Blue

  Mai multe 1


  foto

  arrow
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  arrow
  arrow
  image
  image
  image
  image
  image
  arrow
  image
  Cost
  216 Lei 240 Lei

  Economisești: 24 Lei

  Spre comparație
  Descriere
  Caracteristici
  Video
  Recenzii despre produs12

  Descriere

  Perna inovatoare din spumă cu memorie EcoGel ® se bazează pe combinația perfectă dintre spuma cu memorie și un material de ultima generație numit Ecogel ® .
  Stratul Ecogel este situat pe o parte a pernei, pe cealata avem spumă cu memorie.

  Dimensiune: 60x40 cm
  Înălțime: 14 cm

  Avantaje:

  nu este nevoie să te obișnuiești cu perna, deoarece spuma elastică cu  se va adapta la forma și caracteristicile fiecăruia;
  suprafața undelor albastre în relief relaxează delicat și delicat mușchii feței, oferind un efect ușor de masaj.

  Caracteristici:
  Materiale hipoalergenice
  Suport pentru cap și coloana cervicală
  Husa din microfibra moale, super confortabila
  Termoregulare
  Efect cosmetic revigorant
  Confort și vigoare pentru întreaga zi

  Caracteristici

  Marcă

  Ecogel

  Pozitie in timpul somnului

  Universale

  Material de umplutura

  gel răcoritor / spumă cu memorie a formei

  Materiale și design

  material

  Material cu efect de memorie

  Material de memorie de înaltă tehnologie care se mulează pe forma corpului, reducând astfel presiunea din spate.

  Video


  Recenzii despre produs


  4,9

   după recenzii 12 persoană

    Tania

    Îmi place foarte mult perna, dorm a treia noapte și până acum doar senzații plăcute. A avut un miros slab, dar a dispărut peste noapte și zi. Așa că acum mă bucur de un somn bun. Mulțumesc!

    Recenzia a fost utilă?

    0

     Lucian

     Sunt înnebunită după perna Ecogel! Îmi place foarte mult! Totuși în primele nopți a fost efectul invers, totul m-a durut după somn, acum sunt foarte bine!

     Recenzia a fost utilă?

     2

      Violeta

      Am cumpărat această pernă ieri și am dormit foarte bine pe ea, nimic nu a amorțit...sunt foarte fericită!!!

      Recenzia a fost utilă?

      1

       Elvira

       Bună! Am achiziționat perna acum 2 săptămâni. Primele senzații au fost de departe de încântare... mi s-a părut foarte dură...am probleme cu coloana în zona cervicală, mâinile pe timpul nopții erau cu crampe și chiar aveam bufeuri... Perna și-a făcut în cele din urmă treaba..acum mâinile nu mai amorțesc și racoarea pernei mă ajută să fac față bufeurilor...în primele zile nu am simțit mirosul. Mulțumim dezvoltatorilor de la Askona

       Recenzia a fost utilă?

       3

        Mioara

        Folosesc această pernă de 2 ani. Aceasta este cea mai dură din serie, dar am vrut-o pe aceasta, restul fiind prea moi. Foarte frumoasă pernă, sunt mulțumită. Daca îți place, ca să nu se lase cu capul, ți-o recomand.

        Recenzia a fost utilă?

        5

         Camelia

         De o lună dormim pe această pernă. Am luat 3 bucăți -2 albastre,1 verde.Pernele sunt super.Mai ales copilului i-a plăcut să doarmă pe ea. Soțul, la început, a fost deranjat de efectul de răcire și a dormit pe partea cealaltă. Dar când a venit căldura, a apreciat proprietățile răcoroase ale pernei. Multă vreme nu mi-am putut evalua percepțiile legate de utilizarea ei. Dorm cu mâinile sub pernă sau pe burtă - eram îngrijorată dacă pot dormi așa. S-a dovedit a fi foarte confortabil să dormi, pentru că se adaptează la orice poziție a capului, învăluindu-l ușor. Dormi ca pe un norișor. Apropo, prietenii mei i-au cumpărat copilului o astfel de pernă și el este, de asemenea, încântat și doarme fericit pe ea.

         Recenzia a fost utilă?

         11

          Eusebiu

          Perna este confortabilă, are un efect de răcorire, dar doar pentru prima jumătate de oră. Pare dură, dar în timpul somnului nu există disconfort, adormi repede, pentru mine duritatea confortabilă )

          Recenzia a fost utilă?

          3

           Iulia

           Mi-am cumpărat recent această pernă. M-am gândit că va trebui să mă obișnuiesc cu această formă însă s-a dovedit că nu era necesar. Cum m-am culcat, am și adormit.Foarte ferm, confortabil și foarte cool. Susține ușor gâtul, după trezire nimic nu îți amorțește și nu te doare. O să-i cumpăr și fetei una la fel. Mulțumesc Askona.

           Recenzia a fost utilă?

           14

            Madalina

            Eu și soțul meu am început să dormim suficient și să ne trezim fără durere la nivelul coloanei cervicale și, de asemenea, să simțim ușurință în tot corpul pe parcursul zilei. Le numim magice datorită calităților lor uimitoare, efectul de răcorire este grozav și dormim ca pe un norișor.

            Recenzia a fost utilă?

            8

             Delia

             Folosesc perna de un an, sunt foarte mulțumită de ea. Rigiditate potrivită pentru a susține coloana cervicală, fără dureri de gât dimineața. Gelul răcoritor este o opțiune super, apreciat mai ales de soțul meu. Dorm pe o parte, pe burtă și pe spate și pentru toate pozițiile corpului, înălțimea acestei perne este perfectă. Recomand!

             Recenzia a fost utilă?

             7

              Oana

              Eu și soțul meu am cumpărat 2 perne. Desigur, nu imediat.Pe prima am luat-o pentru mine. M-am obișnuit într-o săptămână. Acum nu-mi pot imagina viața fără ea. Pe a doua a trebuit să o cumpăr, pentru că soțul meu avea obiceiul să o ia de la mine. Prin urmare, de ziua lui, am avut deja un cadou ales pentru el.) Suntem pe deplin mulțumiți de perne. Sunt confortabile.

              Recenzia a fost utilă?

              0

               Virginia

               O folosesc deja de 2 luni, am uitat de durerile de gât dimineața, am fost la magazin sa ma uit și să o probez. Acum, când îi duc pe toți la casa mea de vacanță, o bună pernă este o garanție a unui gât sănătos.

               Recenzia a fost utilă?

               0