Descriere

Inaltime saltea: 33 cm

Grad de rigiditate: 3 ( 1=moale / 5=tare )

Garantie: extinsă de 30 de ani (atunci când este achiziționată cu o husa de protecție);

Salteaua cu două fețe Sleep8 Orland Park este întruchiparea tuturor beneficiilor colecției Perfect Sleeper  Rigiditatea saltelei este medie, potrivită tuturor celor care apreciază o saltea moale și un confort premium.

În componenta saltelei Orland Park se afla:

 - un bloc de arcuri independente de ultimă generație care urmareste fidel fiecare curba a corpului, ca urmare utilizatorul se agita mai putin și adoarme mai repede;
 - spuma poliuretanica cu „memorie” care susține delicat coloana vertebrală;
 - latexul natural care păstrează forma originală și suprafața netedă a saltelei ani de zile, îmbunătățește proprietățile anatomice ale saltelei;
 - sistemul Oxy Comfort care permite saltelei sa respire, păstrează igiena patului, creează senzatia de căldură iarna și de răcoare varaprevine dezvoltarea microorganismelor și prelungește durata de viață a saltelei;
 - pasla din bumbac alb care rigidizeaza salteaua;
 - perimetrul întărit din spuma poliuretanica care protejează marginile saltelei prevenind deformarea in timp a acestora.
Avantajele saltelei Orland Park:

 -mișcările nu sunt transmise către partener, lucru important pentru partenerii cu bioritmi diferite și somn sensibil;

 - rezistă la sarcini ridicate si prelungite;
 - saltea înaltă cu perimetru întărit - este comod să te asezi și să te ridici;
 - eco-friendly.

* La comandă acest model este disponibil și în lungimea de 190 cm. 

Caracteristici

 • Înălțime, cm

  33

 • Loc de dormit

  Single
  lățime de la 60 la 120 cm

  Dublu
  lățime de la 140 la 200 cm

 • Model Rotund

  Nu

 • Rigiditate

 • Caracteristici

  Față-verso două fețe au același nivel de fermitate, dar salteaua este reversibilă

 • Material de umplutura

  Latex natural
  Material elastic natural cu o structură deschisă și rezistență ridicată la abraziune.

  Spumă Orto Foam
  spumă Orto Foam de mare elasticitate, cu corecție anatomică- material sintetic elastic spongios, modern și ultrarezistent.

  Spumă cu memorie
  Material de înaltă tehnologie care se adaptează complet la forma corpului.

  Fibră naturală de bumbac
  absoarbe perfect umezeala, permite aerului să treacă, permite pielii să respire

 • Numărul de arcuri

  720 afectează în mod explicit suportul corpului; cu cât sunt mai multe arcuri – cu atât este mai bun sprijinul punctual al corpului

 • Culoare saltea

  Alb

 • Tipuri de arcuri

  Sistemul De Support Blocul 4D Spring este un bloc de nouă generație cu proprietăți anatomice îmbunătățite. Oferă o elasticitate ridicată, care îmbunătățește circulația sângelui, creează un efect ușor de masaj și asigură un sprijin elastic cu presiunea arcului crescută

 • Rigiditate

 • Straturi

  4

 • Numărul de arcuri

 • Garanție, ani

  2

 • Marcă

 • Tip bloc cu arc

 • Dimensions

Materiale și design

Material cu efect de memorie

Material de memorie de înaltă tehnologie care se mulează pe forma corpului, reducând astfel presiunea din spate.

Latexul natural

Material poros, rezistent, durabil. Este fabricat din seva spumată a arborelui de cauciuc Hevea. Termostabil, are efect antiseptic.

Spuma OrtoFoam ®

Material artificial foarte elastic, hipoalergenic, cu structură în fagure dublu. Se adaptează cel mai bine anatomiei corpului, oferind suport ideal pentru coloana vertebrală și asigurând un microclimat echilibrat al somnului.

Pâslă

Material durabil, rezistent la uzură, fabricat din materii prime naturale. Servește ca strat izolator rigid între arcuri și umplutura moale. Pâsla albă este realizată din materii prime rafinate din bumbac, are o densitate și rezistență ridicate.

Sistemul de confort Advanced Comfort Quilt

Sistemul unic de confort Advanced Comfort Quilt oferă suportul necesar, elasticitatea și, în același timp, sensibilitate. Constă dintr-un material tricotat plăcut la atingere, cu fibre de celuloză de pin cu tulpină albă, fibre hollotec antialergenice și spumă celulară Serta Oxy Comfort. Serta OxyFoam crește vizibil circulația aerului și are, de asemenea, un efect de micro-masaj. Datorită unei tehnologii unice brevetate pe ambele părți ale saltelei, se menține o temperatură confortabilă pe tot parcursul anului, indiferent de condițiile meteorologice - nu va fi cald vara și nici frig iarna. Stratul superior este igienic și foarte rezistent.

Recenzii despre produs

4,9

după recenzii 15 persoană

89%

13 recenzii

10%

2 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Maria

Am achizitionat-o cu tot cu husa de protectie recomandata si chiar m-a ajutat cand am varsat lichide pe ea, iar somnul e complet diferit cu aceasta saltea.

Recenzia a fost utilă? 4

Nicoleta

Mi-a placut ca e o varianta inalta, dar moale la suprafata, echipa din magazin a fost foarte atenta si mi-a oferit toate detaliile, iar livrarea a fost rapida. Toti sunt politicoși și prietenoși! 

Recenzia a fost utilă? 5

Filip

Bună ziua. Am cumpărat această saltea în octombrie 2013 și după mai bine de 3,5 ani pot spune că suntem foarte mulțumiți de achiziție. Când  am cumpărat-o, încă nu aveam un pat și am dormit pe saltea)) Dar puțin mai târziu am cumpărat un pat de la IKEA și totul este în regulă. Salteaua este atât de bună și recomand să cumpărați un pat fără lamele, de exemplu, să aibă fundul plat, nu este nevoie nici de traverse.

Recenzia a fost utilă? 10

Tatiana

Folosesc salteaua de 1,5 ani, mărimea este ok de 180x200. Să dormi pe ea este o plăcere. Am analizat multe saltele, pe multe m-am așezat) întărirea marginilor este utilă. Singurul aspect negativ este că este dificil să o  răsturnăm singuri, dar periodic este necesar, doar noi doi o putem face)

Recenzia a fost utilă? 11

Cătălin

1. În ceea ce privește mirosul - miroase puternic timp de aproximativ trei zile după despachetare, apoi mirosul dispare. Și acest lucru este indicat în instrucțiuni, așa că totul este în regulă în acest punct. 2. La livrare - mutatorii ne-au supărat. Au pliat salteaua pe jumătate ca să intre în lift, ceea ce este interzis de instrucțiuni. Vă reamintesc că grosimea saltelei este de 32 cm. Ar putea deteriora cu ușurință interiorul. Din câte am înțeles, le aduce tuturor așa. 3. Comoditate - În prima lună de utilizare, salteaua s-a dovedit a fi foarte dură, chiar a și existat un disconfort la început. Dar apoi, după adaptare, după aproximativ o lună, a devenit mai moale și mai confortabilă. Înainte de asta, am probat tot ceea ce a fost posibil, aceasta este singura saltea pe care mișcările partenerului practic nu sunt simțite.

Recenzia a fost utilă? 12

Vlad

Ne-am dorit o saltea înaltă. În magazin ne-am așezat pe mai multe. Ne-am oprit la Serta Orland Park, dimensiunea 180x200. Alegerea nu ne-a deranjat - dormim suficient, nu există miros, șoldurile nu ne dor :). Sunt de acord cu alte recenzii - salteaua este grea, ceea ce chiar și pentru un bărbat este dificil să o întoarcă pe altă parte.

Recenzia a fost utilă? 8

Paula

Salteaua este pur și simplu super. Nu am întâlnit niciodată ceva mai confortabil. Dorm pe ea de 2 luni, regret că obișnuiam să economisesc la saltele.

Recenzia a fost utilă? 27

Eugen

Folosim salteaua de o săptămână, am citit ca la unii cumpărători, are un miros străin, pentru care mă îndoiam. Nu avem absolut nici un astfel de miros, ceea ce mă face foarte fericit. Mi se pare că duritatea saltelei este mai mare decât media, aș cumpăra acum una moale, dar poate se mai duce. În general, totul este excelent.

Recenzia a fost utilă? 16

Maria

Saltea wow!!! Singura supărată este Chihuahua-ul meu care nu poate sări sus pe el)) Recomand, este cea mai bună saltea!

Recenzia a fost utilă? 1

Doina

Salteaua este în general ok. Este înaltă, de calitate, confortabilă, dar totuși cam tare pentru mine. Poate că va deveni mai moale în timp, așa scriu unii în recenzii. Nu există miros străin.

Recenzia a fost utilă? 2

Emilia

Aceasta este cea mai bună pe care o am))) M-am obișnuit cu salteaua într-o lună. Eram foarte îngrijorat că am făcut o greșeală cu alegerea, dar nu... sunt fericită. Într-adevăr, locul în care vrei cu adevărat să ajungi cât mai repede))) Am un spate bolnav. Mă ridicam ca copaie spartă, acum mă trezesc și nu-mi mai amintesc de el. Apropo, pe ea, într-adevăr, așa cum este scris în descriere, te întinzi și adormi fără să-ți dai seama. La capitolul duritate este medie, eu aș fi vrut-o mai moale, dar nu am regretat alegerea lei. Chiar recomand aceasta saltea!!!

Recenzia a fost utilă? 0

Ioana

Este tot ceea ce mi-ar fi trebuit! Saltea înaltă, ca să te poți ridica și așeza comod în pat. La duritate este medie. Eu m-am obișnuit cu cele mai moi ,  dar nu am niciun disconfort. La cumpărare managerul a spus că o să adorm într-o clipă. Atunci chiar am râs, și am spus că trebuie să mă obișnuiesc cu salteaua nouă)) Dar nu a fost nevoie să mă obișnuiesc, deodată am adormit pe ea,)) O saltea foarte cool!

Recenzia a fost utilă? 1

Simona

Nu faceți economii la saltea!!! Câțiva ani am dormit pe o saltea obișnuită de câteva sute, pentru că făceam reparații și era păcat să cheltuiesc banii pe ceva mai scump. În sfârșit m-am deșteptat. Acum regret foarte mult că am întârziat achiziția atât de mult. Este pur și simplu, cerul și pământul. Salteaua a venit repede, și la fel de repede adorm acum pe ea! Calitatea este foarte mare. De dragul unui somn sănătos, merită cu siguranță să cheltui banii.

Recenzia a fost utilă? 1

Constantin

Dorm pe această saltea de mai bine de șase luni. Și deja mi-am făcut o impresia despre ea. În ceea ce priveste rigiditatea, este mai dura decat "media". Nu existau mirosuri străine. Cel mai mare plus și minus al acestei saltele este înălțimea. Nici un cearșaf nu se potrivește pe ea, nici cearșafurile cu bandă elastică, cu excepția celor de la Askona. Să o întorci de unul singur, nu este ușor, greutatea saltelei nu este foarte mică. Trebuie să te obișnuiești puțin cu ea, dar mă gândesc la faptul că asta ține de fiecare. Și mi se pare că în timp, devine ceva mai moale. Părerile generale sunt pentru nota maximă. Recomand.

Recenzia a fost utilă? 1

Nadia

O companie minunată! Absolut totul, de la cumpărături până la livrare, este la cel mai înalt nivel de focalizare pe client. Toate produsele sunt dincolo de laude, confort, frumusețe și cea mai înaltă calitate. Salteaua și perna sunt ca un norișor, susțin perfect coloana vertebrală în poziția corectă, întregul corp se odihnește noaptea și este complet refăcut)))

Recenzia a fost utilă? 3

Saltea Sleep8 ORLAND PARK

Dimensiuni: 140x200

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body