Descriere

Askona Original Pro este o colecție de saltele inovatoare la prețuri accesibile pentru persoanele cărora cea mai recentă tehnologie a devenit de multă vreme parte integrantă a vieții.
 
Salteaua Original Pro 2.0 este un model confortabil și de încredere care se va potrivi absolut tuturor celor care apreciază confortul și tehnologiile accesibile pentru confort maxim în timpul somnului.

Saltelele Askona Original Pro conțin arcuri tip “clepsidră”. "Hour Glass Carbon 180 7-zone"- permit saltelei să reziste de 10 ori mai multă sarcină de greutate.
Arcurile inovatoare, tip clepsidră  constau în săculeți speciali din țesătură, cu o formă de clepsidră, care permite saltelei să ofere mai multe niveluri de elasticitate și să împiedice deformarea arcurilor.
Pentru diferite zone ale corpului, a fost dezvoltată rigiditatea lor individuală, care se realizează prin utilizarea focului acoperite cu carbon de diferite diametre - 1.8 mm și 1.9 mm.Strat superior confortabil tricotat cu fire de vâscoză, matlasat cu spumă foarte elastică.

Componentele saltelei Original Pro 2.0:
Tricotaj belgian, matlasat din poliester și spumă foarte elastică - un strat de suprafață plăcut și delicat care exclude posibilitatea dezvoltării microorganismelor;
Pâslă de bumbac -  păstrează formă originală a saltelei;
Fibră de cocos - oferă rigiditate și un efect antibacterian;
Bloc cu arcuri 7 zone Hour Glass Clepsidră Carbon 7 zone (înălțimea arcurilor - 180 mm, cantitate per loc de dormit- 550 buc);
Perimetrul întărit din spumă poliuretanică reciclată ecologică Rebond;

Avantajele saltelei Original Pro 2.0:
înălțimea saltelei este de 26 cm;
rezistă de 10 ori mai multe sarcini;
material rezistent la umiditate, non-toxic;
rigiditate - medie;
durată lungă de viață, testată în laborator;
25 de ani garanție. (când este achiziționată cu o husă de protecție impermeabilă) 
* La comandă acest model este disponibil și în lungimea de 190 cm. Caracteristici

 • Înălțime, cm

  26

 • Rigiditate

 • Caracteristici

  dublă două părți cu nivele diferite de fermitate

 • Material de umplutura

  Fibră naturală de cocos
  este o fibră lemnoasă obținută din nuci de cocos

  Spumă Orto Foam
  spumă Orto Foam de mare elasticitate, cu corecție anatomică- material sintetic elastic spongios, modern și ultrarezistent.

  Fibră naturală de bumbac
  absoarbe perfect umezeala, permite aerului să treacă, permite pielii să respire

 • Numărul de arcuri

  550 afectează în mod explicit suportul corpului; cu cât sunt mai multe arcuri – cu atât este mai bun sprijinul punctual al corpului

 • Colecție

 • Culoare saltea

  Alb

 • Tipuri de arcuri

  Hour Glass un tip de arc inovator, patentat, realizat din metal rezistent acoperit cu carbon, în formă de clepsidră și ambalat într-o husă potrivită. Nu scârțâie și nu se deformează în niciun fel, este flexibil și rezistent și rezistă de 3 ori mai multă greutate

 • Rigiditate

  7-zone corespunde caracteristicilor anatomice ale corpului uman. Ea distinge zonele de sub cap, umeri, spate, șolduri, genunchi, gambe și picioare. Fiecare zonă din aceste saltele oferă suport optim pentru o anumită parte a corpului. Recomandat persoanelor cu greutate crescuta

 • Straturi

  6

 • Garanție, ani

  2

 • Marcă

 • Dimensions

Recenzii despre produs

5

după recenzii 3 persoane

100%

3 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Luiza

Această saltea este cea mai bună achiziție a mea. Somnul meu este perfect acum. Conține fibre de cocos.  Husa este foarte placuta la atingere, dar am comandat si o husa extra detasabila. Mi se pare mai igienic.

Recenzia a fost utilă? 6

Estera

Când am cumpărat patul, am decis imediat să cumpăr o saltea anatomică cu arcuri. Alegerea a căzut pe magazinul Askona. Consultanții au recomandat o saltea din seria Original Pro. Este fiabila, confortabila, cu o husă foarte moale. Husa nu este detașabilă, dar husele de protecție sunt disponibile pentru a alege de pe site sau, dacă se dorește, pot fi ridicate de la orice alt magazin. Multumesc!

Recenzia a fost utilă? 10

Rafael

Mi-am dorit foarte mult o saltea cu fibra de cocos, si sa nu fie foarte tare. Această saltea mi-a fost recomandată de un consultant al magazinului. Nu este scump, cu un strat de fibră de cocos, spumă și arcuri. Vânzătorul a spus că salteaua este rezistentă. El mi-a arătat chiar și o mostră despre cum arată o saltea din interior. Recomand atat salteaua, cat si serviciile de consultanta!

Recenzia a fost utilă? 11

Saltea Askona ORIGINAL PRO 2.0

Dimensiuni: 80x200

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body