Descriere

Inaltime saltea: 45 cm
Grad de rigiditate: 3 ( 1=moale / 5=tare )


Distincția luxului și o susținere delicată a corpului - acestea sunt beneficiile aduse de salteaua Magnificent. Potrivită pentru un pat fastuos, salteaua Magnificent va fi apreciată chiar și de cei mai pretențioși clienți.
 Combinând cu atenție straturi de latex natural și sistemul unic de tehnologie MiniPocket Adaptive de arcuri independente, salteaua Magnificent oferă un suport moale și flexibil întregului corp în timpul somnului.
Sistemul special MiniPocket Adaptive este format din arcuri din titan impachetate individual. Fiecare arc are un design special.
Salteaua are in componenta doua blocuri de arcuri suprapuse care oferă un nivel superior de susținere a corpului în timpul somnului.
Blocul de arcuri inferior creează un suport sigur care susține și distribuie greutatea corpului pe întreaga suprafață a saltelei, în timp ce blocul de arcuri superior,moale, se adaptează conturului corpului și creează un mediu potrivit pentru vise magice.

Garanție suplimentară extinsă de 30 de ani (atunci când este achiziționată cu o husă de protecție).  Acest model de saltea este disponibilă în două culori.

Structura saltelei:
- Numar de arcuri: 4000 arcuri/loc de dormit
   - Strat exterior matlasat din material exclusiv
- Strat din latex natural cu funcție de sprijinire a coloanei vertebrale
- Spuma Comfort Foam cu tehnologia Air Flow
Tesatura naturală cu rol de protecție a straturilor
- Sistem de arcuri anatomice cu tehnologie adaptivă DualActive * -
Tesatura naturală cu rol de protecție a straturilor cu o husă de proteccie).   * La comandă acest model este disponibil și în lungimea de 190 cm. 

Greutate saltea
 200x080  46 kg 
 200x090  52 kg
200x120      
 69 kg   
200x140  80 kg
200x160
 91 kg
200x180
 103 kg
200x200
 115 kg


Caracteristici

 • Înălțime, cm

  45

 • Loc de dormit

  Single
  lățime de la 60 la 120 cm

  Dublu
  lățime de la 140 la 200 cm

 • Rigiditate

 • Caracteristici

  Unilateral
  salteaua nu este reversibilă, cu funcția de refacere a formei, își păstrează proprietățile pe toată perioada de utilizare

  Euro Top
  Confort sporit, proprietăți anatomice și ortopedice îmbunătățite ale saltelei. Nu este necesar să întoarceți salteaua

 • Material de umplutura

  Latex natural
  Material elastic natural cu o structură deschisă și rezistență ridicată la abraziune.

  Spumă Orto Foam
  spumă Orto Foam de mare elasticitate, cu corecție anatomică- material sintetic elastic spongios, modern și ultrarezistent.

  pâslă
  este un material textil dens, nețesut, cu o conductivitate termică unică scăzută

  Fibră naturală de bumbac
  absoarbe perfect umezeala, permite aerului să treacă, permite pielii să respire

  Spumă ortopedică Perfect Foam
  distribuie uniform presiunea

  Spuma de confort
  reprezintă o tehnologie de microcirculare a aerului - respirabilitate deplină datorită răspândirii rapide și eficiente a căldurii, previne formarea umezelii

  Spumă de înaltă densitate
  servește la întărirea structurii saltelei, crescând rezistența saltelei și mărind suprafața de dormit cu până la 15%

  Spumă cu efect de micromasaj
  material sintetic celular modern și foarte rezistent, foarte rezistent.

  Țesătură de in
  100% in

  Lâna de miel
  Material natural, ecologic, cu permeabilitate ridicată la aer, care absoarbe până la 40% din umezeala eliberată în timpul somnului, creând un regim de temperatură confortabil în orice perioadă a anului

 • Colecție

 • Culoare saltea

 • Tipuri de arcuri

  Pocket
  este un bloc de arcuri independente, fiecare plasat într-un saculet separat, care răspunde cu sensibilitate chiar și la cea mai mică mișcare. Acest lucru asigură că arcurile funcționează autonom și sunt comprimate independent de arcurile adiacente. Saltelele cu bloc de arcuri pocket asigura efectul ortopedic si pozitionarea naturala a coloanei vertebrale

  Mini Pocket
  este un bloc cu arc independent de înălțime mai mică. Fiecare arc este plasat intr-o punga separata, asigurand functionarea autonoma a arcurilor si compresia lor independent de cele adiacente. Blocul distribuie uniform greutatea, permițând mușchilor să se relaxeze la maximum

 • Rigiditate

  7-zone corespunde caracteristicilor anatomice ale corpului uman. Ea distinge zonele de sub cap, umeri, spate, șolduri, genunchi, gambe și picioare. Fiecare zonă din aceste saltele oferă suport optim pentru o anumită parte a corpului. Recomandat persoanelor cu greutate crescuta

 • Straturi

  8

 • Garanție, ani

  2

 • Marcă

 • Tip bloc cu arc

 • Dimensions

Materiale și design

Latexul natural

Material poros, rezistent, durabil. Este fabricat din seva spumată a arborelui de cauciuc Hevea. Termostabil, are efect antiseptic.

Spuma Comfort Foam

Comfort Foam cu tehnologie Airflow - spumă cu un confort ridicat și cu tehnologie de microcirculație a aerului.

In

Material natural care oferă cele mai favorabile condiții pentru dormit. Își păstrează forma chiar și la sarcini prelungite. Amortizare excelentă a zgomotului și vibrațiilor. Elimină acumularea de electricitate statică.

Tricotaj

Material extrem de moale, plăcut la atingere. Diferă prin flexibilitate și elasticitate ridicate. Igienic. Datorită țesuturii speciale a firelor, asigură un schimb bun de aer. Rezistent la uzură și durabil.

Recenzii despre produs

5

după recenzii 4 persoane

100%

4 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Laur

Nu este prima dată când comand salteaua King Koil, tipul de activitate mă obligă să am de a face cu acest produs. Însă magnificient este primul model pe care îl cumpăr numai pentru mine și familia mea. Deocamdată am dormit pe ea numai 2 nopți, însă deja pot să am o părere complexă despre modelul respectiv. Ca majoritatea saltelelor din modelul prezentat, se caracterizează prin moliciune, confort și o senzație de imponderabilitate. Somnul pe ea este foarte adânc, să te odihnești este suficient un număr mai mic de ore. De asemenea, sunt mulțumit de designul în sine. Acum, acesta este de departe preferatul meu din aceste modele.

Recenzia a fost utilă? 79

Elena

Nu pot să nu mă simt emoționată în legătură cu această saltea. Este minunată, magică. Eu nici măcar nu mi-am putu imagina că se poate un asemenea confort în timpul somnului. Am căutat saltea mult timp, a trebuit să mă așez pe mai multe. Dar nu am găsit un confort atât de extraordinar în niciuna dintre saltele. Mult timp eu cu soțul meu ne-am decis pentru cumpărare, bineînțeles prețul Cosmos ) dar cu toate astea ne-am decis și am luat-o în rate. Suntem foarte bucuroși de cumpărare. Recomand.

Recenzia a fost utilă? 22

Ștefania

Salteaua am cumpărat-o acum o jumătate de an și mărturisesc cu responsabilitate că merită fiecare rublă cheltuită! Sunt foarte mulțumită, dorm ca-n Rai) O bază metalică pentru aceasta este, de asemenea, o necesitate. Mulțumesc consultantei Ana din Complexul comercial Danielli, pentru că ne-a ajutat cu comanda acestei saltele și îi mulțumesc mult că ne-a șoptit despre rate (cu un plan de rate se obține o altă reducere de 10%). De asemenea, m-a ajutat să aleg și lenjeria de pat (de asmenea super!), plapuma, pernele.  În general, simt că mă voi întoarce la cumpărături de mai multe ori, deoarece servirea clienților este cu adevărat super). Ar exista mai multe companii orientate spre client, cum ar fi Askona, care oferă produse de calitate.<br /><br /><br /><br />

Recenzia a fost utilă? 3

Gabriela

Nu de mult am luat această saltea și vreau să spun că este cea mai norocoasă cumpărătură. Niciodată înainte nu am simțit asemenea satisfacție de la somn. Salteaua este pur și simplu extraordinară. Mult timp ne-am indoit de cumpărare din cauza prețului, din fericire a venit un consultant care a răspuns la toate întrebările noastre despre saltea, iar după o îndelungată consultare a emis pe loc graficul de rate. Vrem să exprimăm recunoștiința Taniei din Complexul comercial Home&Design Mall, îi mulțumim că ne-a convins că salteaua își merită banii. Niciodată nu ne-am plâns de cumpărare. Încă o dată un mare mulțumesc!!!

Recenzia a fost utilă? 3

Saltea Grether&Wells MAGNIFICENT

Dimensiuni: 80x200

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body