Descriere

Înălțimea saltelei: 23 cm.

Grad de rigiditate: 4,5 ( 1=moale / 5=tare )

Garanție: extinsă de 25 de ani (dacă este achiziționată cu o husă de protecție);


Interiorul Saltelei Family Tending este format din:

*Bloc multi-zone de arcuri independente din titan, împărțit în 7 zone de durități diferite; prezintă o rezistență crescută, susține coloana vertebrală în poziția corectă anatomic, prelungește semnificativ durata de viață a saltelei;

*Latexul natural reduce presiunea acumulată în organism și permite o recuperare rapidă;

*Spuma Orto Foam foarte elastică rezistă la sarcini mari și prelungite, îmbunătățește schimbul de aer;

*Pâsla din bumbac protejează straturile moi ale saltelei de abraziunea blocului cu arcuri;

*Sistemul de confort matlasat, cusut cu fir de carbon, îmbunătățește calitatea somnului, menține confortul termic în orice moment al anului;Avantajele Saltelei Family Tending:

*De două ori mai multe arcuri decât într-o saltea convențională: 1000/loc de dormit;

* Rezistă la sarcini intense și sustinute;

* Fără restricții de greutate;

* Saltea înaltă - este convenabil să stai și să te ridici;

* Potrivită pentru persoanele cu somn sensibil;

* La comandă acest model este disponibil și în lungimea de 190 cm. 

Caracteristici

 • Înălțime, cm

  23

 • Loc de dormit

  Single
  lățime de la 60 la 120 cm

  Dublu
  lățime de la 140 la 200 cm

 • Model Rotund

  Nu

 • Rigiditate

 • Caracteristici

  Față-verso două fețe au același nivel de fermitate, dar salteaua este reversibilă

 • Material de umplutura

  Latex natural
  Material elastic natural cu o structură deschisă și rezistență ridicată la abraziune.

  Spumă Orto Foam
  spumă Orto Foam de mare elasticitate, cu corecție anatomică- material sintetic elastic spongios, modern și ultrarezistent.

  Fibră naturală de bumbac
  absoarbe perfect umezeala, permite aerului să treacă, permite pielii să respire

 • Numărul de arcuri

  2000 afectează în mod explicit suportul corpului; cu cât sunt mai multe arcuri – cu atât este mai bun sprijinul punctual al corpului

 • Colecție

 • Culoare saltea

  Alb

 • Tipuri de arcuri

  MultiPocket arcuri unice din oțel cu conținut de titan de înaltă rezistență și durabil asigură o calitate constantă. Blocul este format din arcuri, fiecare plasat într-o pungă separată, netezind astfel vibrațiile din mișcările partenerului. Multibuzunare distribuie corect sarcina și oferă suport uniform coloanei vertebrale. O saltea cu acest tip de bloc de arcuri este silențioasă, se adaptează precis contururilor corpului și nu are limită de greutate

 • Rigiditate

  7-zone corespunde caracteristicilor anatomice ale corpului uman. Ea distinge zonele de sub cap, umeri, spate, șolduri, genunchi, gambe și picioare. Fiecare zonă din aceste saltele oferă suport optim pentru o anumită parte a corpului. Recomandat persoanelor cu greutate crescuta

 • Straturi

  5

 • Garanție, ani

  2

 • Marcă

 • Tip bloc cu arc

 • Dimensions

Materiale și design

Pâslă

Material durabil, rezistent la uzură, fabricat din materii prime naturale. Servește ca strat izolator rigid între arcuri și umplutura moale. Pâsla albă este realizată din materii prime rafinate din bumbac, are o densitate și rezistență ridicate.

Latexul natural

Material poros, rezistent, durabil. Este fabricat din seva spumată a arborelui de cauciuc Hevea. Termostabil, are efect antiseptic.

Recenzii despre produs

5

după recenzii 6 persoană

100%

6 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Viorela

Cel mai mare avantaj la Askona este ca poti alege o saltea in showroom in functie de preferinte si esti lasat sa testezi cat timp ai nevoie, nu te grabeste nimeni. Echipa din showroom foarte prietenoasa si politicoasa, te intampina cu toate detaliile si timpul necesar. Umplutura din latex este foarte fiabilă și elastică, dar baza este dura. Recomand, sunt multumit de achizitie. 

Recenzia a fost utilă? 4

Stela

Suport pentru intregul corp. Nu contează dacă dormi pe o parte sau pe spate,  salteaua se pliaza pe forma coloanei tale. Datorita latexului este foarte elastic. Dormim de două săptămâni pe acest model si suntem foarte incantati de achizitie!

Recenzia a fost utilă? 6

Laura

Aș fi vrut să scriu o recenzie despre saltea, probabil va ajuta pe cineva să se decidă. La început am achiziționat salteaua Original 4, care ni s-a părut foarte dură, deși anunțul era cu duritate medie (eu și soțul meu avem o constituție medie). Am schimbat-o cu Family tending - care este altă calitate. Prezența latexului asigură elasticitate și confort. Mulțumiri companiei Askona pentru posibilitatea schimbului.

Recenzia a fost utilă? 22

Olivia

Mult timp m-am gândit la o saltea nouă, deoarece pe cea veche începuse să mă doară spatele.  Îi mulțumesc Ramonei de la Centrul DN1 Value Center, care m-a ajutat să aleg salteaua și perna, ascultându-mi toate dorințele. Family Tending - pentru mine este ideală, nici moale și nici foarte tare, stând culcat pe spate, fiecare coloană vertebrală se întinde cum trebuie. După prima noapte, când m-am trezit nu prea am înțeles unde mă aflu ))) Mulțumesc personalului din magazin, sunteți foarte tari - vă cunoașteți treaba, aș vrea să mă întorc din nou la voi.

Recenzia a fost utilă? 20

David

Am cumpărat prima dată o saltea, pe care am căutat-o mult timp, iar în final am ales Family tending. Mi-au plăcut primele senzații, după primele săptămâni mi s-a părut moale, dar se pare că trebuie să te obișnuiști cu ea, acum totul este minunat, o recomand. Soției de asemenea îi place.

Recenzia a fost utilă? 1

Adriana

Mult timp am căutat saltea. Îmi plac mai dense, elastice, în care nu te scufunzi. Aceasta este exact așa. M-am oprit la ea. Dormim de mai mult de un an, nicio plângere. Calitatea somnului s-a schimbat în sensul bun. Toată viața am dormit pe canapea și numai după ce am cumpărat patul și salteaua am înțeles cât este de comod. În general este o saltea extraordinară. Recomand.

Recenzia a fost utilă? 11

Saltea Family TENDING

Dimensiuni: 80x200

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body