Zilnic de la 10:00 până la 21:00
Zilnic de la 10:00 până la 21:00
Saltea

Sleep 8 BENNETT

-10%
 • Sleep 8 BENNETT Saltea
 • Sleep 8 BENNETT Saltea
 • Sleep 8 BENNETT Saltea
 • Sleep 8 BENNETT Saltea
  Sleep 8 BENNETT
  Sleep 8 BENNETT
  Sleep 8 BENNETT
  Sleep 8 BENNETT
  Sleep 8 BENNETT
  Sleep 8 BENNETT
  Sleep 8 BENNETT
  Sleep 8 BENNETT
  Sleep 8 BENNETT
  Sleep 8 BENNETT

  Mai multe 6


  foto

  arrow
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  arrow
  arrow
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  arrow
  image
  Cost
  1,170 Lei 1,300 Lei

  Economisești: 130 Lei

  Spre comparație
  Descriere
  Caracteristici
  Recenzii despre produs10

  Descriere

  Inaltime saltea: 25 cm

  Grad de rigiditate: 5 ( 1=moale / 5= tare ) 

  Garantie: extinsă la 30 de ani (când este achiziționată cu o husa de protecție);

  Bennett este o saltea cu rigiditate ridicată, o alegere potrivită pentru persoanele mai solide, cu greutatea peste medie.

  În structura saltelei Bennet se afla:

  * blocul de arcuri independente 720FLEXZONE si 4D Spring HARD care asigura o sustinere elastica a corpului într-o poziție corectă din punct de vedere anatomic, arcurile independente 4D Spring HARD se ajusteaza perfect la fiecare miscare a corpului asigurand confortul in timpul somnului.


  * Perimetrul intarit cu spuma OxyFoam al saltelei care protejează muchiile.

  * Sistemul unic Total Edge de sprijin al perimetrului;

  * Sistem Advanced Comfort Quilt cu tehnologia unică Cool Balance Fabric Technology

  * Spuma Oxy Comfort Spuma

  * Pâsla albă din bumbac care distribuie uniform sarcina pe saltea, crește densitatea și rezistența;

  Avantajele saltelei Bennet:

  * mișcările arcurilor nu se transmit de la unul la altul, ceea ce este important pentru partenerii cu bioritmuri diferite și somn sensibil;

  * produs ecologic

  * efect de micromasaj (sistemul de confort cu efect de micromasaj care menține optimă a corpului pe tot temperatura anului);

  * confort pe tot acest an indiferent de temperatura;

  * menține igiena patului;

  * îmbunătățește calitatea somnului.


  Particularități

  icon

  Garanție 10 ani

  icon

  Plata pe site fără comision

  icon

  Greutate peste 140 kg

  icon

  Schimb de aer unic

  icon

  Certificat internațional de siguranță a materialelor

  icon

  Bloc de arcuri „720FLEXZONE Support System”

  Caracteristici

  Marcă

  Colecție

  Perfect Sleeper

  Rigiditate

  Ridicată

  Greutate pe dana

  peste 140 kg

  Înălțime, cm

  24

  Material de umplutura

  spumă ortopedică / pâslă

  Garanție, ani

  10

  Тип пружинного блока

  Bloc separat pe arcuri cu 7 zone

  Materiale și design

  material

  Pâsla de bumbac

  Pâslă de bumbac alb - un strat izolator care protejează straturile superioare de frecarea cu arcurile. Contribuie la distribuirea corectă a sarcinii. Vă permite să prelungiți semnificativ durata de folosire a saltelei.

  material

  Spuma Oxy Comfort

  Un material modern hipoalergenic pe bază de spume poliuretanice flexibile, latexuri și viscolatexuri, cu elasticitate și rezistență sporită. Spuma are o structură omogenă formată din bule de aer. Structura din spumă este deschisă, ceea ce mărește ventilația straturilor din saltea cu 95%. Oxy Comfort este un material hiperrezistent la frecare.

  material

  Sistemul de confort Advanced Comfort Quilt

  Sistemul unic de confort Advanced Comfort Quilt oferă suportul necesar, elasticitatea și, în același timp, sensibilitate. Constă dintr-un material tricotat plăcut la atingere, cu fibre de celuloză de pin cu tulpină albă, fibre hollotec antialergenice și spumă celulară Serta Oxy Comfort. Serta OxyFoam crește vizibil circulația aerului și are, de asemenea, un efect de micro-masaj. Datorită unei tehnologii unice brevetate pe ambele părți ale saltelei, se menține o temperatură confortabilă pe tot parcursul anului, indiferent de condițiile meteorologice - nu va fi cald vara și nici frig iarna. Stratul superior este igienic și foarte rezistent.


  Recenzii despre produs


  4,9

   după recenzii 10 persoană

    Violeta

    Salteaua este foarte confortabila, sa dormi pe ea este o placere. Nu este moale și corpul se relaxează pe el și te simți confortabil.

    Recenzia a fost utilă?

    5

     Flaviu

     Salteaua este foarte buna, in ciuda duritatii, este foarte confortabil sa dormi. In primele doua saptamani am avut o durere groaznica de spate, am vrut sa schimb salteaua cu alt model. Dar apoi am citit că la început spatele ajunge în poziția corectă din greșeala obișnuită și de ce o persoană poate simți durere. După câteva zile, totul a dispărut, somnul s-a îmbunătățit și somnul a devenit extrem de confortabil.O combinație bună de fermitate, flexibilitate și confort. Am inteles ca alegerea a fost cea corecta.Recomand aceasta saltea.

     Recenzia a fost utilă?

     17

      Alexandru

      I-am cumpărat o saltea pentru Bennett, două luni mai târziu, spatele și spatele au încetat să mă mai doară. Am două explicații pentru asta, fie până la cincizeci de ani corpul și-a revenit;) fie salteaua își face treaba bine. Dacă cineva ar fi spus anterior că o saltea poate elimina durerile de spate - nu as fi crezut. Nu ezita! Cumpărați o saltea de calitate, confortabilă, astfel încât să aveți o dispoziție bună și o sănătate bună dimineața.

      Recenzia a fost utilă?

      9

       Laur

       Pe saltea se adoarme foarte bine, este de duritate medie, de mult am visat la o asemenea saltea

       Recenzia a fost utilă?

       12

        Sanda

        Am achiziționat nu de mult 2 saltele pentru copii. Duritatea, într-adevăr este sub ceas medie (ceea ce vânzătorul nu ne-a spus). Cred că pentru copii, trebuie saltea mai tare.

        Recenzia a fost utilă?

        6

         Elvira

         O saltea excelentă pe care am primit-o la 30 iulie. Moderat de tare, moderat de moale. Când stai pe margine, bineînțeles că se lasă, dar în poziția culcat este totul în regulă. Eu nu am o greutate mică (127). Nici în primele zile nu am simțit disconfort. Astăzi am comandat o a doua pentru sora mea.

         Recenzia a fost utilă?

         5

          George

          Am comandat o saltea la un magazin online. Foarte confortabilă. Moderat de tare, modelat de moale. Nu am regretat. Am văzut mai multe variante și m-am oprit la acest model. Foarte, foarte mișto salteaua.

          Recenzia a fost utilă?

          5

           Catalina

           Excelentă saltea. Totul este pe măsură. Greutatea mea este de 110 kg. Se potrivește de minune. Mulțumesc pentru tot. Totul a fost la timp .... Și livrarea m-a bucurat.

           Recenzia a fost utilă?

           4

            Denisa

            La alegerea saltelei am acordat toată seriozitatea și nu m-am înșelat alegând-o tocmai pe aceasta. Salteaua este foarte confortabilă, nici foarte tare, nici foarte moale. Cusăturile de foarte bună calitate. Au livrat-o la timp. Sunt mulțumită.

            Recenzia a fost utilă?

            3

             Antonia

             Am cumpărat o saltea pentru fiică. În ciuda faptului că este recomandat persoanelor cu un stil de viață sedentar, micuței noastre sportive active i-a plăcut foarte mult. Acum așteptăm cu nerăbdare când va pleca în următorul cantonament, pentru a o experimenta singuri )) PS Comanda s-a făcut pe site, online.ni s-a explicat în detaliu particularitățile saltelei a prelucrat rapid comanda și ne-a supravegheat pe deplin până în momentul primirii. Serviciului de livrări un respect deosebit: ne-a sunat cu o seară înainte, am stabilit când să fie adusă, iar a doua zi de dimineața, fix la ora stabilită, au adus-o. Serviciul este deasupra oricărei laude, tuturor le recomand să folosească internet service-ul.

             Recenzia a fost utilă?

             6

             Produse recomandate

             Produse vizualizate recent