Zilnic de la 10:00 până la 21:00
Zilnic de la 10:00 până la 21:00
Saltea

Askona Original DOUBLE SUPPORT HARD

-10%
 • Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD Saltea
 • Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD Saltea
 • Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD Saltea
 • Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD Saltea
  Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD
  Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD
  Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD
  Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD
  Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD
  Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD
  Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD
  Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD
  Askona ORIGINAL DOUBLE SUPPORT HARD

  Mai multe 5


  foto

  arrow
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  thumb
  arrow
  arrow
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  image
  arrow
  image
  Cost
  1,485 Lei 1,650 Lei

  Economisești: 165 Lei

  Spre comparație
  Descriere
  Caracteristici
  Recenzii despre produs6

  Descriere

  Înălțime saltea: 27 cm.

  Grad de rigiditate: 5 ( 1=moale / 5=tare )

  Garanție: extinsă de 30 de ani (dacă este achiziționată cu o husă de protecție);


  Askona Double Support Hard este o saltea cu un grad de rigiditate ridicat, proiectată pentru cei care preferă un pat elastic. Această saltea este foarte potrivită pentru persoanele mai solide, cu o greutate mai mare.


  Interiorul saltelei Original Double Support Hard este format din:

  *Sistemul unic de arcuri 2Spring Hard format din 2 blocuri de arcuri independente dispuse "pe 2 etaje": primul strat este format din arcuri clasice care oferă suportul principal pentru coloana vertebrală,iar al doilea este format din arcuri MiniPocket. Împreună, ele sporesc confortul anatomic și se adaptează formelor corpuluiuman facand confortabil somnul pe orice parte;

  * Latex natural care se mulează pe forma corpului și reduce presiunea asupra coloanei vertebrale;

  * Strat gros din bumbac care protejează salteaua de abraziune;

  * Strat confortabil impregnat cu Oxyon care ameliorează tensiunea musculară și îmbunătățește calitatea somnului (cu funcția de ionizare a aerului) care îmbunătățește proprietățile anatomice ale saltelei si contribuie la o recuperare confortabilă.

  * Cutia din spumă Orto Foam care consolidează perimetrul saltelei.


  Avantajele saltelei Askona Double Support Hard:

  * sistemul de arcuri 2Spring Hard format din 2 blocuri de arcuri independente dispuse "pe 2 etaje"

  * de două ori mai multe arcuri: 1.100 pentru un loc de dormit;

  * fără restricții de greutate;

  * potrivită pentru persoanele cu somn sensibil;

  * eco-friendly;
  Particularități

  icon

  Bloc de arcuri cu 7 zone

  icon

  Bloc de arcuri separate

  icon

  Schimb de aer

  icon

  Garanție 10 ani

  icon

  Certificat internațional de siguranță a materialelor

  Caracteristici

  Marcă

  Askona

  Colecție

  Askona Original

  Rigiditate

  Ridicată

  Greutate pe dana

  peste 140 kg

  Înălțime, cm

  27

  Garanție, ani

  10

  Тип пружинного блока

  Bloc separat pe arcuri cu 7 zone (clepsidră)

  Materiale și design

  material

  Bloc de arcuri independente, tip Clepsidră

  Arcul unic de tip „clepsidră”, include de fapt 3 arcuri într-unul. Efectul total al celor 3 zone ale arcurilor - moliciune inițială, elasticitate ridicată și susținere. Blocul de arcuri independente de tip „clepsidră” acționează cât mai eficient și se adaptează optim la caracteristicile individuale ale corpului.

  material

  Pâslă

  Material durabil, rezistent la uzură, fabricat din materii prime naturale. Servește ca strat izolator rigid între arcuri și umplutura moale. Pâsla albă este realizată din materii prime rafinate din bumbac, are o densitate și rezistență ridicate.

  material

  Latexul natural

  Material poros, rezistent, durabil. Este fabricat din seva spumată a arborelui de cauciuc Hevea. Termostabil, are efect antiseptic.


  Recenzii despre produs


  5

   după recenzii 6 persoană

    100%

    6 recenzii

     Sergiu

     Această saltea, după părerea mea, este cea mai bună din întreaga linie de saltele disponibile în magazinele Askona. Înainte de asta, am luat din acest magazin o cunoscută saltea americană, de asemenea, cu un grad ridicat de rigiditate, dar capacitățile saltelei, din punct de vedere al durității, erau net supraestimate, ceea ce nu permitea odihnă deplină. Dar când eu, după ce am vândut-o pe cea americană, am luat această saltea, care, se pare, este propria dezvoltare a companiei Askona, fabricată în Rusia, acum nu pot decât să mă bucur din plin. Duritatea este exact care trebuie. Un compromis excelent între duritate ridicată și moliciune ușoară a suprafeței pe care o conferă latexul natural. Cea americană, avea de asemenea latexul în stratul superior, dar insuficienta rigiditate a scufundat corpul spre interior, motiv pentru care era, în mod constant era suficient de cald - după o noaptea întreagă mă trezeam umed, ca un șoarece. Nu există un astfel de efect aici. Sunt foarte mulțumit.

     Recenzia a fost utilă?

     21

      Valentina

      Sunt absolut de acord cu recenzia  din 26.11.2019. Păcat că nu l-am ascultat imediat. Salteaua este foarte placută când te întinzi pe ea. Dar nu ia forma corpului, nu se lasă. Noi avem cam 70 de kg fiecare. Dormim pe ea de vreo 3 săptămâni, și înainte ne durea tot. Am schimbat-o cu Sanders și suntem mulțumiți.

      Recenzia a fost utilă?

      16

       Roxana

       Am ales foarte mult timp. Ne-am uitat la saltele de la 5 producători. Ne-am oprit la asta. Salteaua este extraordinară. Pur și simplu ca într-o poveste. Dormi confortabil. Iți recomandăm!!!

       Recenzia a fost utilă?

       5

        Marian

        După ce am citit recenziile anterioare, că salteaua nu ia forma corpului - atunci când alegeți, trebuie să decideți singur cum vă este mai confortabil să dormiți. Dacă nu vrei probleme cu spatele, sau dacă le ai deja, alege cel puțin duritatea medie. Cu cât este mai tare, cu atât este mai bine pentru spate. Folosim salteaua deja de un an și nu pot să-mi exprim mulțumirea față de folosirea acestui model. PS: încă un plus, dacăm aveți copii mici, atunci această saltea se potrivește pentru jocurile lor și pot să sară pe ea fără probleme. În același timp, nu ar trebui să vă faceți griji pentru siguranța saltelei, nu se va întâmpla cu ea. Nu există nici cea mai mică schimbare vizibilă sau perceptibilă într-un an de sărit pe ea.

        Recenzia a fost utilă?

        8

         Nicolae

         Salutare. Salteaua am cumpărat-o după recenziile de pe net, în speranța că voi avea noroc. Acum vreo 10 ani au început niște dureri la spate. În fiecare dimineață când mă trezeam simțeam un disconfort la coloană. Și iată că în ceasul al 12lea , m-am trezit să fac ceva cu locul meu de dormit. Salteaua era numărul 1 pe lista mea. prețul cu o reducere de 50% m-a determinat să o aleg. Și iată că dorm deja de o săptămână. Din prima zi m-am trezit dimineața și am simțit că spatele nu mă mai doare și nu mai am niciun disconfort pe care-l aveam în fiecare dimineață. Mi-a plăcut foarte mult faptul că atunci când te culci, patul nu este rece, dar este foarte confortabil pentru corp. Adormi parcă lin, ușor. Am fost surprins că indiferent cum te-ai întinde, ești mereu confortabil (cei care au dureri de spate mă vor înțelege). Este clar că salteaua nu este medic, nu te va vindeca, dar cu siguranță poți ...respira ușurat. Ce mi-a mai plăcut este că dimineata te trezesti bine dispus, și începi ziua cu un zambet, nimic nu te mai doare. Dacă te gândești să cumperi, nu vei regreta că ai cumpărat. Două aspecte: este suficient de tare, confortabilă pentru mine și foarte grea. Mulțumim Askona pentru produsul de calitate și serviciul bun.

         Recenzia a fost utilă?

         1

          Cristian

          Salteaua este chiar super, un adevarat analog al unui model american scump (mi-a placut chiar mai mult). Nu am regretat niciodată că l-am cumpărat și știți, există un minus, mai ales dimineața, când te trezești, te trage ca un magnet înapoi să te întinzi pe ea și întârzie trezirea. Glumesc, desigur, acesta nu este un minus, dar după ce m-am întins pe el, cu siguranță nu vreau să mă trezesc. Deoarece o persoană își petrece jumătate din viață dormind, această saltea se dovedește a fi un companion ideal în această problemă, chiar dacă dormi pe margine, păstrează înălțimea inițială, la fel ca și în centru. În general, se poate scrie mult, doar evaluează-o în magazin și tu însuți vei înțelege că își merită toți banii. P.s. mai bine luați cel puțin 180 cm lățime și atunci vă va oferi mai mult spațiu

          Recenzia a fost utilă?

          0

          Produse recomandate