Descriere

Fotoliile de masaj Askona sunt proiectate pentru a oferi o experiență de relaxare și revitalizare. Echipate cu funcții avansate de masaj, aceste fotolii sunt concepute pentru a stimula punctele de presiune și a reduce tensiunea musculară. Cu opțiuni precum masajul cu role, funcția de încălzire și diferite programe de masaj pre-setate, fotoliile Askona oferă utilizatorilor o modalitate eficientă de a se destinde și a-și îmbunătăți starea de bine în confortul propriului cămin sau în pauzele de la locul de muncă.
 
Caracteristici:
 • 50 de perne de masaj
 • 9 programe automate
 • 6 tehnici de masaj
 • 5 niveluri de intensitate a masajului
 • 6 trepte de viteză
 • Mecanism L-masaj extins
 • Încălzire spate
 • Modul Zero-G
 • Mod masaj 3D
 • Masaj Guasha pentru picioare
 • Role reglabile
 • Control de la un singur telefon
 • Scanare automată a înălțimii
 • Difuzoare stereo încorporate
 • Port USB pentru încărcarea telefonului

Funcții:
scanarea automată a creșterii utilizatorilor;
încălzirea spatelui și a genunchilor până la 42-45 ° - pentru a vă pregăti pentru masaj;
modul Zero-G - poziția individuală de imponderabilitate: reduce presiunea asupra coloanei vertebrale și a mușchilor - pentru relaxare completă;
mod de masaj 3D - pentru un impact mai profund: puteți activă mai multe programe de masaj simultan;
Orice program poate fi întrerupt. Fotoliul este prevăzut cu cea mai sigură conexiune Bluetooth pentru a ascultă muzică în timpul masajului - prin difuzoare stereo de înaltă calitate; Portul USB permite  încărcarea unui telefon mobil.

Este important să știți:
greutatea maximă a suportată este de120 kg;
telecomanda și aplicația mobilă ShangHai RongTai sunt disponibile în limba engleză;
timpul maxim de funcționare este de 30 de minute;
există contraindicații, citiți instrucțiunile înainte de utilizare.  


Beneficiile Sleep.8 Smart Jet:
zona de masaj este cu 60% mai mare decât cea a unui fotoliu de masaj convențional;
capacitatea de a regla viteză, intensitatea și timpul masajului, numărul de role și lățimea impactului acestora;
potrivit pentru persoanele înalte:  piciorului fotoliului poate fi reglat;
în starea desfăcută, este puțîn mai lungă (poate fi plasată la 15 cm de perete și 20 cm în fața peretelui);
funcționează la o tensiune sigură de 24 V;
nivel de zgomot redus;
 
Fotoliul de masaj Sleep8 Smart Jet este terapeutul personal de masaj acasă!

Vă mai recomandăm și Device-urile de masaj, care pot fi accesate aici

Assembly manual

Caracteristici

 • Zona de impact

 • Etichetă

 • Moduri

  Masaj 3D

  Zero-G

  O stare individuală optimă de gravitate zero atunci când greutatea este distribuită uniform pe tot corpul. Presiunea asupra coloanei vertebrale și a mușchilor este redusă.

  Masaj picioare Gua Sha

  Rolele de masaj impactează zonele reflectorizante ale piciorului, ceea ce asigură prevenirea diferitelor boli. Masajul Gua Sha normalizează circulația sângelui și fluxul limfatic, dilată vasele de sânge, neutralizează spasmele și greutatea picioarelor, facilitează eliminarea toxinelor.

 • Caracteristici

 • Masaj L-lungime fotoliu

  extins - 125 cm
  Spre deosebire de alte scaune de masaj, mecanismul nostru de masaj acoperă întreaga suprafață a corpului

 • Numărul de perne de masaj

  48
  Masajul cu perne cu compresie de aer va calma sistemul nervos în mod eficient și va crea senzația de plutire. Efect maxim datorită numărului crescut de perne de masaj

 • Funcții suplimentare

  redare muzică

  încălzire spate

  O opțiune suplimentară de încălzire ce vă va permite să vă pregătiți corpul pentru o sesiune de masaj mai eficientă. Masajul spatelui poate fi util pentru persoanele cu tulburări ale rinichilor sau ale sistemului musculo-scheletic. Temperatura de încălzire este absolut sigură, în intervalul 42-45 ℃. Este necesară consultarea unui specialist.

  încălzire genunchi

  role reglabile

  Poziții reglabile ale rolelor de masaj: - umerii cu lățime medie: 14 cm între două role de masaj - umerii înguști: distanța dintre două role de masaj poate fi redusă cu până la 6 cm - umerii lați: distanța dintre două role de masaj poate fi mărită până la 20 cm

  port USB

  protecție împotriva supraîncălzirii și scurtcircuitului

 • Numărul de programe automate

  9 Working Relief Extension Rest And Sleep Sports Refresh Upper Auto Down Auto Queen Slimming Soul Spa Boss Nursing

 • Numărul de tehnici de masaj

  6 Kneading Knocking Sync Tapping Tehnica Shiatsu Rhythms

 • Tehnici de masaj

  Kneading
  Masarea zonei gatului si a spatelui prin miscari circulare. Acest tip de masaj îmbunătățește circulația sângelui, ameliorează senzațiile dureroase și umflarea.

  Knocking
  Atingeri si lovituri rapide si ritmice in zona spatelui de jos in sus si de sus in jos. Normalizează circulația sângelui, reduce rigiditatea și ameliorează tensiunea musculară.

  Sync
  Program pentru o eliberare rapidă a tensiunii tehnicilor Shiatsu.

  Tapping
  Este efectuat in zonele suprascapulare, interscapulare și subscapulare în poziție șezând sau întins.

  Shiatsu
  Mișcările rolei - aplicarea precisă a presiunii pe fiecare punct vital al corpului cu un anumit nivel de intensitate - sunt maxim similare cu mișcările mâinii unui terapeut de masaj. Tehnica masajului Shiatsu are un efect divers de restaurare asupra întregului organism: stimulează funcționarea sistemului imunitar, endocrin, cardiovascular și nervos.

  rhythmical
  Dezvoltat pe baza clasicului masaj suedez. Masajul ritmic este eficient atunci când apare umflarea și îmbunătățește starea generală a organismului când persoana se confruntă cu oboseală și slăbiciune cronică generală.

 • Numărul de viteze de masaj

  6 Reglați viteza masajului.

 • Numărul de ajustare a puterii masajului

  5 Reglarea intensității masajului pe 5 nivele de la un masaj ușor la unul mai profund.

 • Numărul de role

  4

 • Operare

  Telecomanda

  Control Smartphone

  Pentru confortul dvs., puteți opera fotoliul de masaj folosind telecomanda sau prin intermediul aplicației mobile iOS sau Android instalată pe smartphone.

 • Capacitate de putere

 • Greutate (kg)

  148

 • Material

 • Nivel de zgomot

 • Greutate (max)

 • Înălțime

 • Garanție, ani

  2

 • Marcă

 • Dimensions

Recenzii despre produs

5

după recenzii 18 persoană

100%

18 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Rokus

Am probleme cu spatele de ceva ani, dar acum, din cauza muncii mele fizice, acestea s-au agravat. Am fost intre cateva variante de la cativa producatori, dar acest model a castigat si m-a convins pentru toate programele de masaj si masajul complex pentru tot corpul, a fost cea mai buna decizie din ultimii ani achizitia acestui fotoliu!! Recomand!! Consiliere complexa, interes si informatii complete!!

Recenzia a fost utilă? 0

George

Il folosesc de un an si jumatate acum. Am ales intre acest model si un alt producator. Efectueaza un masaj complet al spatelui, precum si al bratelor si picioarelor. Exista 9 programe automate. De asemenea, puteți asculta muzica prin difuzoarele incorporate. Ma bucur ca am ales acest model

Recenzia a fost utilă? 0

Virgil

Când l-am cumpărat, am fost atent la pernele de aer, după cum a spus managerul, acestea ajută la menținerea mușchilor în formă bună. L-am achiziționat și deja îl utilizez de o lună. Imi place.

Recenzia a fost utilă? 3

Simona

M-am îndrăgostit imediat de acest scaun, combină cu succes surprinzător o varietate de sisteme de masaj. În ceea ce mă privește, cel mai mult îmi place masajul cu perne de aer (sunt până la 48 !!!), nu am experimentat niciodată un efect de regenerare atât de uimitor asupra corpului. Pe baza celor de mai sus, acord scaunului cel mai mare rating.

Recenzia a fost utilă? 8

Gavrila

Scaunul are o mulțime de avantaje. Primul avantaj este tehnologia „Zero Gravity”, care vă permite să vă simțiți în gravitate zero. Această caracteristică a fost apreciată de toți membrii familiei. Mi-a plăcut și funcția de masaj, care, datorită funcției 3D, are un efect foarte profund, care restabilește starea normală a mușchilor și îmbunătățește circulația sângelui. Toți cei din familie si prietenii care se ridică de pe acest scaun sunt mulțumiți

Recenzia a fost utilă? 10

Marcel Marcel

Recent am terminat de renovat apartamentul si am inceput sa caut mobila pentru acesta. In cautarea patului in magazinul Home Design Mall, am văzut acest scaun si mi s-a propus sa il testez.Modelul era perfect pentru noul interior al apartamentului, iar când am fost convins să îl testez și am aflat principalele moduri de masaj, am fost șocat.Setarea scaunului este foarte diversă și există o mulțime de programe. Acum ma bucur de aceasta achizitie acasă în fiecare zi. Recomand tuturor.

Recenzia a fost utilă? 8

Isabela

Cu ajutorul acestui scaun, am reușit să ne restabilim echilibrul intern al organismului în scurt timp. Mai mult, dacă se întâmplă să simți dureri în partea inferioară a spatelui, în zona cervicală sau în altă parte a coloanei vertebrale, așa cum se întâmplă după efort fizic, putem folosi acest fotoliu de masaj pentru a masa mai intens această zonă și după procedură te simți normal. Cea mai bună achiziție!

Recenzia a fost utilă? 8

Sonia

Masajul meu preferat pe acest scaun este Boss. Bineînțeles, includ atât masajele cu role, cât și poziția de imponderabilitate, dar aerul este pur și simplu de neegalat, după el apare o ușurință extraordinară în corp, după acest masaj dormi foarte bine, iar dimineața te simți proaspăt și vesel, gata de o nouă zi.

Recenzia a fost utilă? 6

Robert M

Masajul cu perne de aer este foarte bun, la fel ca și masajul cu role pentru picioare Gua Sha, masajul spatelui este relaxant, soția este încântată. Există control convenabil de pe un smartphone sau de la telecomanda încorporată. Recomand.

Recenzia a fost utilă? 7

Filip

Există până la 48 de perne de masaj aici - deși vânzătorii asigură că acesta nu este principalul beneficiu, calitatea masajului mâinilor și picioarelor este foarte diferită de modelele mai clasice. Modurile de masaj 3D și Zero-G sunt incredibile, iar senzațiile de după masaj sunt ca și cum ar fi renăscut. Recomand acest model tuturor.

Recenzia a fost utilă? 7

Elena

Am cumpărat acest scaun destul de spontan, nu eram în căutare în momentul achiziției. Pot spune că suntem impresionați. Desigur, acesta este primul fotoliu cu acest scop din familia noastră, dar pot spune cu încredere că nu am regretat și nu voi regreta niciodată. După zilele încărcate de la muncă, acasă o să aveți doza de relaxare! Calitatea este la un nivel foarte înalt, totul este fabricat bine, am testate o mulțime de funcții - totul este clar și ușor de utilizat! În plus, l-am luat la reducere, ceea ce este un bonus și mai mare. Mulțumesc!

Recenzia a fost utilă? 7

Matei

Am găsit ceea ce ne-am dorit. Înclinare, masaj la picioare, coapse, gambe. Calitatea este, de asemenea, premium.Este bine asamblat, tapițeria este rezistentă, culoarea este plăcută. Recomand!

Recenzia a fost utilă? 6

Angelica

Am ales acest scaun pentru designul său frumos și toate caracteristicile. Scaunul este simplu. Există  masaj pentru gambe, înclinare, role încălzite. Un bonus mare este portul de încărcare USB pentru telefon, dar si boxele pentru muzica.

Recenzia a fost utilă? 6

Gabi

Scaun confortabil, te poți relaxa în el atât de bine.. Pur și simplu super, în special modul Zero-G. O jumătate de oră pe acest scaun este suficientă pentru a restabili puterea. Multumesc!

Recenzia a fost utilă? 6

Sergiu

Ne-am luat un scaun, la început ne-am gândit că va ocupa mult spațiu, dar de fapt - nu, se potrivește perfect. Designul este frumos și nu există plângeri cu privire la calitate, mulțumesc pentru un produs atât de calitativ!

Recenzia a fost utilă? 7

Casandra

Nu înțeleg cum obișnuiam să mă descurc fără un scaun de masaj. Acesta este perfect. Foarte relaxant. Un dezavantaj - acum nu putem scăpa de prieteni în weekend, toată lumea vrea să stea la o sedinta de masaj. Recomand

Recenzia a fost utilă? 10

Ramona

Am probleme cu spatele, dar acum nu-mi permit un masaj terapeut din cauza programului incarcat. Am vrut să explorez scaunele de masaj, iar acest model Askona a câștigat cu o marjă mare. Maseaza foarte bine. Recomand.

Recenzia a fost utilă? 9

Daniel Secătureanu

Il folosesc de un an si jumatate. Efectuează un masaj complet al spatelui, precum și al mâinilor și al picioarelor. Există 9 programe automate. De asemenea, puteți asculta muzică prin difuzoarele încorporate. Ma bucur ca am ales acest model

Recenzia a fost utilă? 9

Fotolii masaj Smart Jet

Dimensiuni: 82x160x123

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body