Descriere

Inălțime saltea:  26 cm

Salteaua are două fețe de rigiditate diferită: 4 si  5  (1 = moale / 5 = tare)

Garantie:  25 (atunci când este achizitionată împreună cu o husă de protecție)


Salteaua Family Mild este concepută pentru a-ți îngriji stilul de viață mai sedentar. 

- o față cu rigiditate peste medie, bazată pe un strat din latex natural care ia forma corpului, reduce presiunea acumulată în organism și-i permite acestuia să se recupereze rapid;
- o față mai moale, de rigiditate medie, cu o bază din spumă poliuretanică cu efect de micromasaj; aceasta îmbunătățește schimbul de aer și menține o temperatură confortabilă pentru un somn odihnitor.

* Pentru a schimba rigiditatea, salteaua trebuie să se întoarcă pe fața preferată.

Interiorul Saltelei Mild este format din:

- 7 blocuri de arcuri independente din titan MultiPocket care oferă rezistență crescută, susține coloana vertebrală într-o poziție corectă anatomic, prelungește semnificativ durata de viață a saltelei;

- Stratul din fibră de cocos, cu inserție de latex, adaugă elasticitate și rezistență, îmbunătățește proprietățile anatomice ale saltelei;

- Sistemul de confort exterior, matlasat utilizează carbon, îmbunătățește calitatea somnului și asigură contanța temperaturii în orice moment al anului;

- Suprafeța laterală (burlet) a saltelei asigură un schimb bun de aer;

- Cutia din spumă Orto Foam întărește perimetrul saltelei;

Avantajele saltelei Family Mild:

-De două ori mai multe arcuri decât într-un bloc normal: 1000 arcuri pe un loc de dormit;

-Rezistă la sarcini intense, nu are restricții de greutate;

-Potrivită pentru persoane cu somn sensibil;

-Este o saltea înaltă, aspect care face ca așezarea și ridicarea de pe saltea să se efectueze cu ușurință;

* La comandă acest model este disponibil și în lungimea de 190 cm. 

Caracteristici

 • Înălțime, cm

  26

 • Loc de dormit

  Single
  lățime de la 60 la 120 cm

  Dublu
  lățime de la 140 la 200 cm

 • Rigiditate

 • Caracteristici

  Față-verso
  două fețe au același nivel de fermitate, dar salteaua este reversibilă

  dublă
  două părți cu nivele diferite de fermitate

 • Material de umplutura

  Fibră naturală de cocos
  este o fibră lemnoasă obținută din nuci de cocos

  Latex natural
  Material elastic natural cu o structură deschisă și rezistență ridicată la abraziune.

  Spumă Orto Foam
  spumă Orto Foam de mare elasticitate, cu corecție anatomică- material sintetic elastic spongios, modern și ultrarezistent.

 • Numărul de arcuri

  2000 afectează în mod explicit suportul corpului; cu cât sunt mai multe arcuri – cu atât este mai bun sprijinul punctual al corpului

 • Colecție

 • Culoare saltea

  Alb

 • Tipuri de arcuri

  MultiPocket arcuri unice din oțel cu conținut de titan de înaltă rezistență și durabil asigură o calitate constantă. Blocul este format din arcuri, fiecare plasat într-o pungă separată, netezind astfel vibrațiile din mișcările partenerului. Multibuzunare distribuie corect sarcina și oferă suport uniform coloanei vertebrale. O saltea cu acest tip de bloc de arcuri este silențioasă, se adaptează precis contururilor corpului și nu are limită de greutate

 • Rigiditate

  7-zone corespunde caracteristicilor anatomice ale corpului uman. Ea distinge zonele de sub cap, umeri, spate, șolduri, genunchi, gambe și picioare. Fiecare zonă din aceste saltele oferă suport optim pentru o anumită parte a corpului. Recomandat persoanelor cu greutate crescuta

 • Straturi

  5

 • Garanție, ani

  2

 • Marcă

 • Tip bloc cu arc

 • Dimensions

Materiale și design

Latexul natural

Material poros, rezistent, durabil. Este fabricat din seva spumată a arborelui de cauciuc Hevea. Termostabil, are efect antiseptic.

Spuma OrtoFoam ®

Material artificial foarte elastic, hipoalergenic, cu structură în fagure dublu. Se adaptează cel mai bine anatomiei corpului, oferind suport ideal pentru coloana vertebrală și asigurând un microclimat echilibrat al somnului.

Fibra de cocos

Saltelele din nucă de cocos sunt durabile, nu putrezesc și nu mucegăesc, nu absorb umezeala și mirosurile și, de asemenea, previn apariția acarienilor.

Recenzii despre produs

5

după recenzii 10 persoană

100%

10 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Violeta

Am cumparat o saltea Family Mild si un pat ELISA  200x160. Nu ne-am putut decide asupra alegerii saltelei; eu și soțul meu avem o diferență foarte mare de greutate. Soțul meu a crezut că aproape toate saltelele sunt moi. Managerul din Home Design ne-a recomandat Family Mild cu diferite niveluri de duritate si asa am putut sa luam decizia finala. Alegerea patului a fost mult mai rapidă. În ziua stabilită, totul a fost livrat, ridicat și strâns fără probleme, iar ambalajele au fost ridicate de cei de la livrari.Ne-au facut diferite recomandari pentru intretinerea produselor. Atasez o poza cu salteaua in ambalaj, pentru ca... Montatorii au văzut că renovările în apartament nu au fost finalizate și au recomandat să nu scoată încă folia. Profesionalism!

Recenzia a fost utilă? 7

Stela

Recomand cu incredere!

Recenzia a fost utilă? 1

Noemi

Am ales acest model pentru ca are 2 fete cu rigiditate diferita si mi-a atras atentia. Recomand!

Recenzia a fost utilă? 1

Maria

Initial mi s-a parut cam scumpa, dar dupa ce mi s-a explicat structura detaliata a saltelei, calitatea acesteia si am prins si o reducere suplimentara la inceputul anului, am fost convins! Foarte atenti cu toate detaliile!

Recenzia a fost utilă? 5

Elena

Salteaua actuală este pur și simplă o desfătare, e comod să dormi, înaltă, o achiziție bună, cu diferite părți de duritate, dorm, adevărat de mai mult de două nopți dar deja spinarea nu mă mai doare.

Recenzia a fost utilă? 13

Cristina

Salteaua, desigur, este bună, dar după o săptămână de utilizare, mi-am dat seama că ar fi fost mai bine să cumpăr o saltea și mai moale. În magazin a existat ocazia de a mă întinde, dar se pare că saltelele de acolo sunt deja mai uzate (adică am în vedere, nu noi). Sfaturile de pe site sunt că oamenilor peste 50 de ani li se recomandă saltele moi. Eu am 45 de ani și 100 kg . M-am gândit că se potrivește. Dar imediat ce m-am culcat, am înțeles că este cam rigidă pentru mine. Soțului i-a plăcut, dar el se simțea bine și pe cea veche.

Recenzia a fost utilă? 22

Marian

Salteaua este folosita de 3 luni - este grozava. Mai jos au scris că i-au luat saltea unei mame. Ei bine, are cineva minte? (Se înțelege că întrebarea este retorică ... și că nu). Salteaua este de duritate medie și medie ridicată. Este ideală pentru oameni între 15 și 45 de ani. Eu mă simt minunat pe ea, cum pelvisul și coloana toracică sunt împinse mai jos decât partea inferioară a spatelui. Dar și partea inferioară a spatelui este bine susținută. Arcurile nici nu ar trebui să se lase până la baza patului cu o asemenea rigiditate. La alegerea saltelei, eu special m-am culcat pe toate tipurile de duritate ale saltelelor și a propos, salteaua cu un nivel scăzut era doar la 300 de mii...m-am așezat pe ea...în următoarele 7 secunde nu am mai putut să stau pe ea - o senzație ca în hamac, într-o clipă am înțeles că în timpul nopții, spinarea mă va durea foarte tare. Pe saltea asta dorm ca un mort. Vârsta de 30 de ani, greutate în prezent 82, dar oscilează de la 70 la 90.

Recenzia a fost utilă? 38

Maria

Am cumpărat acest model de saltea cu soțul în septembrie 2019. Pe ea este foarte plăcut să te odihnești, să dormi, să stai culcat, această saltea se referă la saltele dure, adică dacă îți place un pat moale din pene, atunci nu este pentru tine, pentru oameni cu greutate mare, salteaua nu a mai fost vândută de 2,5 ani, eu am 55 kg, soțul meu 80, întoarcem salteaua conform instrucțiunilor , obligatoriu luați și husă. Acest lucru va salva salteaua de vin și alte lucruri. După ce ați stat în magazin este dificil să evaluați produsele, trebuie să dormiți pe ele. Vă recomand o pernă ortopedică

Recenzia a fost utilă? 8

Alexandra

O saltea excelentă! O folosim deja de un an. Foarte confortabilă și calitativă..Multă vreme căutat și am ales-o pe cea cu două fețe. Am decis să scriu o recenzie după un an. Pentru ca aceasta  să fie testată în timp.. Mulțumesc!

Recenzia a fost utilă? 7

Daniel

Sunt uluit de această saltea și sunt ca o rață norocoasă cu această achiziție) prețul m-a bucurat separat în comparație cu alți producători. Am vrut o saltea cu mai multe straturi, dintre care ultimul din latex. Totul este în salteaua mea la un preț bun.

Recenzia a fost utilă? 0

Saltea Family MILD

Dimensiuni: 160x200

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body