Descriere

Askona Original Pro este o colecție de saltele inovatoare la prețuri accesibile pentru persoanele cărora cea mai recentă tehnologie a devenit de multă vreme parte integrantă a vieții.
  
Salteaua Original Pro 4.0 este un model confortabil și de încredere care se va potrivi absolut tuturor celor care apreciază confortul și tehnologiile accesibile pentru confort maxim în timpul somnului.

Saltelele Askona Original Pro conțin arcuri tip “clepsidră”.
 
Formulă unică cu arcuri "Hour Glass Carbon 180 7-zone"- permite saltelei să reziste de 10 ori mai multă sarcină de greutate.

Arcurile inovatoare, tip clepsidră  constau în săculeți speciali din țesătură, cu o formă de clepsidră, care permit saltelei să ofere mai multe niveluri de elasticitate și să împiedice deformarea arcurilor.


Pentru diferite zone ale corpului, a fost dezvoltată rigiditatea lor individuală, care se realizează prin utilizarea focului acoperite cu carbon de diferite diametre - 1.8 mm și 1.9 mm.

Strat de latex natural realizat din seva arborelui de cauciuc Hevea care va permite corpului să preia o poziție confortabilă.
 
Componența cu două fețe a saltelei este realizată din două straturi de materiale cu duritate diferită - latex + nucă de cocos. Această tehnologie vă permite să alegeți în mod independent duritatea sa - de la mediu la dur.

Componentele saltelei Original Pro 4.0:

Tricotaj belgian, matlasat din poliester și spumă foarte elastică - un strat de suprafață plăcut și delicat care exclude posibilitatea dezvoltării microorganismelor;
 
Latex - preia forma corpului și revine rapid la forma inițială;

Fibră de cocos - oferă rigiditate și un efect antibacterian;

Bloc cu arcuri 7 zone Hour Bloc cu arcuri 7 zone Hour

Glass Clepsidră Carbon (înălțimea arcurilor - 180 mm, 550 buc per loc de dormit);

Perimetrul întărit din spumă poliuretanică reciclată ecologică Rebond;

Avantajele saltelei Original Pro 4.0:

inaltimea saltelei este de 26 cm;
rezistă de 5 ori mai multe sarcini;
elasticitate de zece ori pentru confort sporit;
material rezistent la umiditate, non-toxic;
rigiditate pe două părți la alegere (superioară - duritate medie, inferioară - dur);
durată lungă de viață, testată în laborator;
25 de ani garanție - atunci când este achiziționată cu o husă de protecție
* La comandă acest model este disponibil și în lungimea de 190 cm. 

Caracteristici

 • Înălțime, cm

  26

 • Loc de dormit

  Single
  lățime de la 60 la 120 cm

  Dublu
  lățime de la 140 la 200 cm

 • Rigiditate

 • Material de umplutura

  Fibră naturală de cocos
  este o fibră lemnoasă obținută din nuci de cocos

  Latex natural
  Material elastic natural cu o structură deschisă și rezistență ridicată la abraziune.

 • Numărul de arcuri

  550 afectează în mod explicit suportul corpului; cu cât sunt mai multe arcuri – cu atât este mai bun sprijinul punctual al corpului

 • Colecție

 • Culoare saltea

  Alb

 • Tipuri de arcuri

  Hour Glass un tip de arc inovator, patentat, realizat din metal rezistent acoperit cu carbon, în formă de clepsidră și ambalat într-o husă potrivită. Nu scârțâie și nu se deformează în niciun fel, este flexibil și rezistent și rezistă de 3 ori mai multă greutate

 • Rigiditate

  7-zone corespunde caracteristicilor anatomice ale corpului uman. Ea distinge zonele de sub cap, umeri, spate, șolduri, genunchi, gambe și picioare. Fiecare zonă din aceste saltele oferă suport optim pentru o anumită parte a corpului. Recomandat persoanelor cu greutate crescuta

 • Straturi

  4

 • Garanție, ani

  2

 • Marcă

 • Tip bloc cu arc

 • Dimensions

Materiale și design

Bloc de arcuri independente, tip Clepsidră

Arcul unic de tip „clepsidră”, include de fapt 3 arcuri într-unul. Efectul total al celor 3 zone ale arcurilor - moliciune inițială, elasticitate ridicată și susținere. Blocul de arcuri independente de tip „clepsidră” acționează cât mai eficient și se adaptează optim la caracteristicile individuale ale corpului.

Fibra de cocos

Saltelele din nucă de cocos sunt durabile, nu putrezesc și nu mucegăesc, nu absorb umezeala și mirosurile și, de asemenea, previn apariția acarienilor.

Latexul natural

Material poros, rezistent, durabil. Este fabricat din seva spumată a arborelui de cauciuc Hevea. Termostabil, are efect antiseptic.

Recenzii despre produs

5

după recenzii 3 persoane

100%

3 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Ștefania

Aveam niște prejudecăți față de saltelele cu arcuri. Aparent influențat de amintirile din copilărie cu arcuri vechi ale saltelei care apăsau în corp. Dar cand am venit cu sotul meu in magazin si am vazut sectiunea moderna de saltele, a devenit clar ca nici dupa zece ani, arcurile nu pot face nimic rau corpului)) Calitatea a fost o surpriza placuta! Am ales Pro 4.0. Cel mai bun la acest preț!

Recenzia a fost utilă? 8

Noemi

Soțul a insistat pe o saltea tare. Îmi doream ceva mai moale, dar managerul salonului mi-a promis că una dintre laturi este de duritate medie. Foarte confortabila!

Recenzia a fost utilă? 8

Andreea

Aveam nevoie de o saltea nouă, pentru că vechea devenise deja inutilizabilă. Am decis să cumpărăm o saltea cu arcuri. Înainte de asta, eu personal dormeam doar pe cele fără arcuri și nu am observat nicio diferență semnificativă. În general, suntem mulțumiți de alegere, la început părea dură, dar după câteva zilene-am obișnuit. Acum nu-mi pot imagina că dormeam pe saltele atât de moi.

Recenzia a fost utilă? 5

Saltea Askona ORIGINAL PRO 4.0

Dimensiuni: 90x200

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body