Descriere

Aparat de masaj pentru spate  Sleep.8 the Back Massager the Back the Power  - pentru un masaj profund relaxant al muschilor spatelui, umerilor si spatelui inferior. Conceput pentru toți cei care muncesc din greu, dar se mișcă puțin în timpul zilei.

Masajul va ameliora tensiunea musculară, va îmbunătăți circulația sângelui și va reduce disconfortul fizic de la o ședere lungă într-o singură poziție. Potrivit pentru lucrătorii de birou și cei care petrec mult timp călătorind și conducând.

Este important de știut:

  • aparatul de masaj se oprește automat după 15 minute;
  • există contraindicații, citiți instrucțiunile înainte de utilizare
  • garantie - 12 luni.

  • fără fir;
  • masaj pe 5 zone;
  • 2 direcții de mișcare a rolelor;
  • capacitatea de a regla intensitatea masajului;
  • încălzire și moduri delicate.

Assembly manual

Caracteristici

Recenzii despre produs

5

după recenzii 3 persoane

100%

3 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Louis

Un aparat minunat care va fi de folos tuturor. In prezent, puteti gasi un numar mare de aparate de masaj similare, care pot diferi ca pret. Am studiat cu atentie multe dintre ele inainte de a-l alege pe acesta. M-a atras forma sa ergonomică, ceea ce face posibil sa il folosesti atat pentru spate, coloana, dar si celelalte zone.  Imi place ca este wireless, o incarcare este suficienta pentru 4 masaje de 15 minute, iar materialele sunt calitative. Recomand!

Recenzia a fost utilă? 0

Horia

Petrec mult timp conducând, așa că mi-am cumpărat un aparat de masaj special pentru mașină. Funcționează foarte bine, nu am ce să reproșez. Dar pentru mașină, o husă de masaj este încă mai convenabilă, așa că a luat aparatul de masaj acasă. Acum am câte o ședință de masaj în fiecare seară.

Recenzia a fost utilă? 2

Tiberiu

Aparatul de masaj este ușor de reglat, poate schimba viteza și direcția rolelor de masaj. A fost o experiență negativă: după 3 luni, fără niciun motiv, s-a oprit din încărcat, dar în magazin mi-a fost înlocuit rapid aparatul de masaj cu unul nou, iar de un an totul merge perfect. Recomand cu siguranță acest produs.

Recenzia a fost utilă? 1

Aparat de masaj pentru spate S8 Power Back

Dimensiuni: 36x23x10

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body