Descriere

Husa de protectie Protect-a-Bed Signature combină două tehnologii de ultimă oră: o membrană - Miracle Membrane -impermeabilă și Tencel, fibra naturală din lemn de eucalipt. Uleiurile esențiale conținute în fibrele de eucalipt se evaporă în timpul somnului și au un efect benefic asupra pielii.

În plus, stratul superior are proprietăți bactericide, previne formarea de praf și mirosurile neplăcute. Această husa va avea grijă nu numai de curățenia saltelei, ci și de frumusețea și sănătatea ta!


Compoziție:

Parte superioară: 50% Tencel, 50% PE
Al doilea strat: Membrană (100% poliuretan)
Partea laterală: Plasa (100% Poliester)
Fixare pe saltea: banda elastica in jurul perimetrului
burlet pana la 40 cm
Acoperire saltea: 5 laturi


Avantajele husei Simple:

  • prelungește durata de viață a saltelei;
  • rezistența la umezeală;
  • practica in utilizare;
  • rezistent la uzură: permite peste 200 de spălări la mașină fără să-și modifice aspectul inițial;
  • potrivită pentru cei cu pielea sensibilă.

Caracteristici

Materiale și design

Tencel

O țesătură inovatoare și exclusivă realizată din lemn durabil, crescut în condiții ecologice. Cel mai frecvent se folosește eucalipt sau bambus, dar sunt acceptate și fagul și pinul. Materialul ecologic este durabil, neelectrizant și rezistent la uzură. Absoarbe bine lichidul și are o respirabilitate ridicată. Oferă echilibrul temperaturii. Are efect antibacterian și reprezintă o barieră în calea dezvoltării microorganismelor. Datorită prețului ridicat, este cel mai adesea folosit ca aditiv pentru alte materiale.

Poliester

Țesătură subțire și ușoară din fibră sintetică. Rezistent la uzură. Nu este pretențios la îngrijire. Plăcut la atingere.

Recenzii despre produs

5

după recenzii 3 persoane

100%

3 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Nicola

Am achizitionat impreuna cu salteaua acest model de husa, iar la o perioada  de timp am spalat-o si am sesizat ca nu si-a pierdut forma, proprietatiile, recomand!

Recenzia a fost utilă? 0

Nicola

Vă recomand.  Managerul a vorbit în detaliu despre toate beneficiile. Au fost multe întrebări din partea mea. Am vrut să o cumpăr mai ieftin, dar am prins promotie. Materiale foarte calitative!

Recenzia a fost utilă? 0

Madalin

Împreună cu soțul meu am cumpărat o saltea, iar conform condițiilor promoției so garantiilor, și o husă de saltea. Toate produsele au ajuns repede. Husa în sine este moale și plăcută.

Recenzia a fost utilă? 0

husă de protecție pentru saltea Protect-a-Bed Signature Series

Dimensiuni: 90x200

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body