Descriere

Orlando este personificarea austerității într-un stil modern.Patul Orlando este o soluție ideală pentru un dormitor în stil modern.

Structură:
- perimetru MDF 
- tăblie și lamele: mesteacăn stratificat
- amortizoare pe bază de gaz
- cadru metalic ( îmbinare metal-în-metal)
-  garanție 10 ani
Caracteristici:
Gama de dimensiuni standard:
Lățime 140/160/180/200
Lungime 190/200
* Adâncimea utilă a spațiului de depozitare: 15 cm;
Proprietăți:
îngrijire ușoară a produsului:
o colecție diversificată de culori;
gamă variată de dimensiuni;
materialele îndeplinesc standarde europene înalte;
*Salteaua nu este inclusă în preț, însă vă stăm la dispoziţie pentru achiziţionarea unei saltele care să se potrivească perfect cu nevoile dumneavoastră.
*Când patul este echipat cu o bază Ergomotion transformabilă, trebuie comandată o lungime mai mare (de 203 cm).

Assembly manual

Caracteristici

 • Somiera

  Cu mecanism de ridicare

  pe un cadru metalic cu lamele late flexibile din mesteacăn stratificat,care oferă posibilitatea organizării unui spațiu de depozitare

  somieră cu lamele

  somieră pe un cadru metalic cu lamele late flexibile din placaj din mesteacăn stratificat

 • Culoare pat

 • Țesătură tapițerie

  Catifea
  este o țesătură cu creste dense. Tehnologia de curățare ușoară nu permite absorbția umezelii și murdăriei, păstrând noutatea și culoarea primară a patului.

  catifea (tehnologie easy-clean)
  Catifea - este o țesătură cu creste dense. Tehnologia de curățare ușoară nu permite absorbția umezelii și murdăriei, păstrând noutatea și culoarea primară a patului.

  Velour
  Velourul este un material textil cu o suprafață lânoasă densă pe partea din față

  piele artificială
  Piele artificială - material durabil, rezistent la uzură,format din două straturi. Baza este o țesătură 100% bumbac. Un strat de compus polimeric este aplicat pe partea exterioară pentru duritate.

  Stofă
  Stofă - este o țesătură puțin aspră, dar rezistentă. Se caracterizează printr-o textură distinctă asemănătoare pânzei.

 • Stil pat

 • İnălțimea tăbliei

  112

 • Spațiu de depozitare

  Fără spațiu de depozitare
  Fără spațiu de depozitare

  Paturi cu lada depozitare
  Somieră cu mecanism de ridicare- cu un spațiu de depozitare spațios, la care accesul este asigurat prin intermediul unui mecanism de ridicare

 • Decor

  Fără decor
  Fără decor - nu sunt prezente decorațiuni suplimentare

 • Design tăblie

 • Înălțime picioare

 • Material picioare

 • Înălțimea admisă a saltelei

 • Huse laterale

 • Garanție, ani

  3

 • Marcă

 • Dimensions

Recenzii despre produs

5

după recenzii 20 persoană

100%

20 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Marian

Patul este foarte confortabil, un sertar util pentru lenjerie. Livrarea a fost perfecta. Totul a fost livrat la timp, conform zilei decise. Ambalate conștiincios. Băieții au adus totul în apartament și l-au asamblat cu grijă. Am cumparat si o noptiera pentru pat din aceeasi stofa. Recomand!

Recenzia a fost utilă? 1

Ayan

Am cumpărat acest pat cu saltea mild acum o lună, sunt mulțumit de produse, dorm cu plăcere. Am fost mulțumit de livrare, lucrarea a fost bine coordonată, totul a fost asamblat rapid.

Recenzia a fost utilă? 0

Sima

Super!!! Foarte multumit de pat, foarte multumit de saltea! Nu regret alegerea facuta!

Recenzia a fost utilă? 9

Mircea

Pat excelent de calitate maxima. Nu scârțâie, mecanismul de ridicare este înșurubat, nu este autofiletant și poate fi strâns dacă este necesar. Totul despre montaj a fost clar, soțul meu l-a asamblat singur, fără plângeri. Spațiu imens în nișa patului pentru depozitarea accesoriilor. Multumesc Askona pentru calitate!

Recenzia a fost utilă? 10

Catalin

Am cumpărat un pat, saltea, noptiere și o canapea. Totul a ajuns la timp. Livrarea la apartament a fost organizată cand am putut noi, sambata, totul a fost descărcat și adunat în aproximativ o oră! Mobilierul a îndeplinit toate așteptările!

Recenzia a fost utilă? 0

Crina

Am cumparat patul Orlando cu mecanism de ridicare in Casanova Rose impreuna cu o saltea si un topper pentru saltea. Foarte multumit de achizitie, culoarea este uimitoare. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat în alegere, umanager m-a ajutat să aleg totul, mi-a explicat totul în detaliu.

Recenzia a fost utilă? 5

Sara

Cumpărat la începutul iernii. Am vorbit mult timp cu consultanții de la magazin. Sunt adevărați profesioniști. Ei  mi-au spus să mă așez pe diferite paturi, să mă întind, să încerc eu singur mecanismul. Am ales un pat cu mecanism de ridicare. Patul se simțea confortabil, mecanismul funcționează bine, nu scârțâie nimic. În plus, există un spatiu mare pentru lenjerie. Să-l testăm acum în modul live!

Recenzia a fost utilă? 9

Sandu

Frumos pat, am cumparat dimensiunea 180×200. Calitatea este de top ca întotdeauna. Livrat prompt, asamblat in 20-30 minute.

Recenzia a fost utilă? 5

Otilia

Patul grozav! Asamblarea este simplă, mecanismul de ridicare este ușor și convenabil. În interior, separatorul se mișcă pentru a menține curățenia sub pat. Mirosul mobilierului nou nu a rezistat mult. Foarte fericit.

Recenzia a fost utilă? 7

Luciana

L-am cumparat acum o luna si sunt multumit. Înainte de asta, aveam o canapea obișnuită. Are o tăblie foarte frumoasă, cu mai multe culori la alegere.

Recenzia a fost utilă? 9

Diana

Acum o lună am cumpărat acest pat dintr-un magazin de la Ascona. Singura problemă pe care am avut-o cu acest pat este că eu, o femeie adevărată, două ore nu am putut alege culoarea și materialul tapițeriei tăbliei)) Per total, patul este elegant, confortabil și foarte frumos. În final am ales textura de cea mai înaltă categorie.

Recenzia a fost utilă? 6

Lavinia

Am cumpărat acest pat cu reducere. Am cumpărat pentru noul dormitor. Patul este foarte confortabil și frumos. Am luat albastru astfel încât pe fundalul de tapet alb să arate ca un punct luminos. Și așa s-a întâmplat. Centrul camerei este acum patul nostru.

Recenzia a fost utilă? 2

Gabriela

Am cumpărat acest pat cu tapițerie din material textil. Chiar îmi place. Este elegant și în același timp modern și stilat. Totul este făcut cu precizie, soțul a verificat fiecare prindere și șurub. Salteaua a fost cumparată tot de la Ascona, ne place mult. Printre prieteni, mai mulți au făcut cumpărături aici, feedback-ul este doar pozitiv.

Recenzia a fost utilă? 16

Rebeca

Patul este grozav. Este foarte convenabil spatiul de depozitare.. Este imediat clar că patul este de încredere. Se potriveste exact cu fotografia afisata.  

Recenzia a fost utilă? 0

Marinela

Am cumpărat acest pat online acum o lună. Vreau să-mi exprim imediat recunoștința profundă față de managerul de vânzări online - un adevărat profesionist în domeniul său, m-a ajutat telefonic să ma decid asupra alegerii nu numai a patului și a saltelei, ci chiar și a culorii.Multumesc mult .Foarte multumit de pat si saltea. Din pat se simțea un miros, care a fost ținut de vreme în cinci zile. Mulțumesc Askona

Recenzia a fost utilă? 7

Gabi

Patul achizitionat acum jumatate de an.Livrat si asamblat inainte de termen. Au lucrat precis și eficient. Patul este confortabil, arata grozav, usor de folosit si intretinut. Multumesc Askona.

Recenzia a fost utilă? 0

Alina

Am cumpărat un pat cu mecanism de ridicare în culoarea Cosanova Rose împreună cu o saltea și un topper pentru saltea. Foarte multumit de achizitie, culoarea este superba. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat în alegerea managerului Iulia, m-a ajutat să aleg totul, a povestit totul în detaliu.

Recenzia a fost utilă? 6

Valeriu

Un pat cochet, potrivit pentru design modern care decoreaza/completeaza armonios dormitorul. Când au adus și au asamblat, vreau mai ales să remarc munca montatorilor, au asamblat rapid și competent. În general, sunt mulțumit de pat și de serviciu. Voi recomanda prietenilor.

Recenzia a fost utilă? 6

Antoniu

Patul și serviciul excelente. Totul este la timp! Recomand!

Recenzia a fost utilă? 4

Miruna

Consultantul din magazinul Brasov m-a sfătuit să aleg patul Orlando, ținând cont de dorințele și preferințele mele. Am urmat sfatul consultantului si am cumparat acest model. Apropo, nu-mi pare rău. Alegerea s-a dovedit a fi bună și corectă. Un model cu tăblie moale înaltă, poți lua o poziție pe jumătate așezat atunci când te uiți la televizor, citești o carte sau navighezi pe internet. Tapițeria de lângă pat este textilă, în principiu, țesătura este practică și nu necesită îngrijire sau atenție specială. Culoarea este placuta. Patul se potrivește perfect în dormitor. Baza cu lamele, elastica in combinatie cu o saltea decenta.

Recenzia a fost utilă? 8

Pat Tapitat Orlando

Dimensiuni: 140x200

Țesătură:

Particularități: Fără mecanism de ridicare

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body