Descriere

Baza transformabilă Ergomotion450 este destinată celor care doresc o recuperare confortabilă și rapidă după o zi obositoare. Aceasta te va ajuta să alegi o poziție confortabilă pentru un somn sănătos, ameliorând tensiunea musculară după o zi intensă și reducând disconfortul fizic.


Funcții:
- Control wireless
- Transform-capacitatea de a alege o poziție confortabilă pentru somn, relaxare sau muncă
- Relax- poziția de „imponderabilitate - zero G” in care nivelul picioarelor este mai ridicat decat nivelul inimii pentru o relaxare confortabilă
- Anti-sforăit -ridicarea cu 7 grade a patului va împiedica sforăitul
- Masaj- mai multe zone și nivele de intensitate
- TimerAvantajele suportuluiErgomotion450:

 • poate fi folosit separat sau încorporat într-un cadru de pat;
 • actionarile electronice de înaltă calitate germană oferă multiple schimbări ale poziției;
 • ușor de utilizat: puteți reveni la poziția initiala prin simpla apasare a unui singur buton
 • perfect pentru femei insarcinate sau mame care alăptează;
 • materialul (mat) este practic si usor de întretinut;
 • garanție 10 ani ;

*Suportul Ergomotion 450 poate fi folosit impreună cu o saltea Sleep 8 Stewart 2.0 sau Askona Emotion.

Manual asamblare

Caracteristici

 • Somiera

  Smart

 • Culoare pat

  Bej

  gri

 • Țesătură tapițerie

  Stofă

 • Stil pat

  Minimalist

  minimalism

  Modern

  scandinav

 • Spațiu de depozitare

  Fără spațiu de depozitare

 • Decor

  Fără decor

 • Material picioare

  Metalic

 • Garanție, ani

  10

 • Marcă

  Sleep8

Recenzii despre produs

5

după recenzii 10 persoană

100%

10 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Alina

Pot spune multe lucruri bune despre acest pat transformator. Dar mă voi opri doar la faptul ca ne-a ajutat să rezolvăm problema sforăitului soțului meu. Tocmai au ales poziția optimă pentru el și a încetat să sofrăie.  Recomand!

Recenzia a fost utilă? 1

Estera

Există o adevărată descoperire aici. Soțul meu sforăie foarte rău. Patul are o funcție de normalizare a respirației. Ridicați manual tăblia și persoana va respira normal. Sinceră să fiu, nu ne așteptam, dar funcționează. Acum pot dormi liniștită.

Recenzia a fost utilă? 4

Melania

Livrat, instalat și conectat foarte rapid. Il folosim întreaga familie. Poziția preferată este modul de gravitate zero și un masaj ușor, după muncă. Vă recomandăm cu încredere!!!

Recenzia a fost utilă? 5

Manuel

Acest pat transformator mi l-a arătat soția mea, la început am fost împotriva lui, pare foarte neobișnuit. Dar ea a insistat. Am mers în unul din magazine, am discutat totul cu managerul, ne-a arătat și povestit totul. Reglarea poziției capului și picioarelor, masaj. Achiziția a meritat. Avem acest pat de 2 luni. Recomand!

Recenzia a fost utilă? 5

Tiberiu

Astăzi l-au instalat. Stau culcat și mă relaxez, patul este super, masajul este de top. Sfătuiesc pe toată lumea. Fără dezavantaje.

Recenzia a fost utilă? 4

Dan

Foarte mulțumiți de achiziție! Confortabil, estetic, face posibilă economisirea spațiului liber în cameră. Este ușor de ales, trebuie doar să decideți dimensiunea. Dar cu salteaua, trebuie să căutați mai întâi, deoarece alegerea pentru un astfel de cadru este limitată.

Recenzia a fost utilă? 4

Mioara

Ieri am primit baza, acesta esteminunată, nu face zgomot și nu miroase a chimicale.

Recenzia a fost utilă? 3

Stefania

Îl folosim deja de un an. Suntem mulțumiți de achizitie. Patul este super. Avem două paturi de o persoană într-un pat dublu. Am făcut-o pentru a nu ne împiedica unul de celălalt. Masajul este vibrație. Cu adevărat relaxant după o zi grea. Poziție de gravitate zero cu vibrație 15 min. Oboseala dispare. Livrarea instalației a fost tot de la firmă. Toate transportate fără probleme și la timp. Au existat îngrijorări legate de saltea. În recenzii am citit că își pierde forma. Ei bine, o folosim de un an acum, nu suntem miniființe, dar totul este în ordine. Nu am regretat niciodată o achiziție scumpă. Vrem să cumpărăm mai târziu și pentru fiul nostru.

Recenzia a fost utilă? 5

Adina

Acesta nu este doar un pat, este cu adevărat o cale către sănătate. Am ales doar un pat cu saltea, dar în timpul procesului de consultare ni s-a oferit o bază convertibilă. După ce am încercat și ni s-a arătat întreaga gamă de funcții, nu am putut renunța la dorința de avea un somn cu adevărat sănătos.

Recenzia a fost utilă? 1

Mihaela

Un pat de vis, am așteptat mult acest miracol și de câteva săptămâni se află în dormitorul meu. Până acum nu am folosit toate funcțiile și nu l-am studiat în amănunțime, dar totuși îmi place totul foarte mult.

Recenzia a fost utilă? 3

Pat Transformabil Ergomotion 450

Dimensiuni

8,424 Lei

Previous price

10,530 Lei

Economisești

2,106 Lei