Descriere

„Patul din viitor” este o revoluție în lumea somnului. Baza transformabilă Ergomotion este un sistem reglabil electric care poate transforma o simplă saltea într-un pat ajustabil. Cu ajutorul motorului electric încorporat, puteți regla înălțimea și poziția capului sau a picioarelor pentru a obține o poziție confortabilă în timpul odihnei sau a activităților de relaxare. Acest tip de bază oferă o experiență personalizată și ergonomică în ceea ce privește somnul și relaxarea.

Funcții:

-Relaxare corporală în 3 poziții - cu capul, picioarele ridicate sau în modul de imponderabilitate (Zero G)
- ZEROG - Funcția de Gravitate zero își are rădăcinile în ingineria NASA. Pe baza posturii lor neutre a corpului, acest mod prestabilit aliniază corpul la cea mai confortabilă poziție, fără presiune asupra articulațiilor. Bucurați-vă de sentimentul de imponderabilitate;
- Atenuarea presiunii asupra coloanei vertebrale și ameliorarea tensiunii musculare;
- Telecomandă wireless;
- Funcție Anti-sofrăit ( buton special cu funcția ridicării tăbliei la o înălțime de 7 grade);
- Funcție TV;
- Funcție de masaj ( 3 viteze) —Masaj relaxant cu cronometru automat ( 20
minute) -  toate acestea prin simplă atingere a unui buton;

Avantajele bazei Ergomotion450:

poate fi folosită separat sau încorporată într-un cadru de pat;
acționările electronice de înaltă calitate germană oferă multiple schimbări ale poziției;
ușor de utilizat: puteți reveni la poziția inițială prin simpla apăsare a unui singur buton
perfect pentru femei insărcinate sau mame care alăptează;
materialul (mat) este practic și ușor de întreținut;
garanție 10 ani;

* Baza Ergomotion 450 este recomandată să fie achiziționată cu un model de saltea specific. Modelele recomandate pentru baza Ergomotion se pot vedea aici . 

Assembly manual

Caracteristici

 • Somiera

  Smart
  Patul se adaptează la caracteristicile anatomice ale corpului folosind panoul de control sau aplicația. Funcția de ridicare a spatelui, picioarelor,dar și funcția de masaj

 • Culoare pat

 • Țesătură tapițerie

  Stofă Stofă - este o țesătură puțin aspră, dar rezistentă. Se caracterizează printr-o textură distinctă asemănătoare pânzei.

 • Stil pat

 • Spațiu de depozitare

  Fără spațiu de depozitare Fără spațiu de depozitare

 • Decor

  Fără decor
  Fără decor - nu sunt prezente decorațiuni suplimentare

 • Material picioare

 • Garanție, ani

  10

 • Marcă

 • Dimensions

Recenzii despre produs

5

după recenzii 15 persoană

100%

15 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Olga

Există un mod de masaj, control din telefon, poziție relaxată și anti-sforăit. Este foarte relaxantă, mai ales după o zi grea si stresantă. Tăblia o ridicam putin și în sfârșit dormim din nou împreună eu cu soțul meu, pentru că nu mai sforăie))

Recenzia a fost utilă? 0

Violeta

Mereu am visat la o astfel de bază transformabilă pentru o odihnă confortabilă cu o carte sau laptop în pat! Mulțumesc iubitului meu soț pentru că mi-a făcut visul să devină realitate și mi-a cumpărat un astfel de cadou.

Recenzia a fost utilă? 0

Lidia

Am cumpărat baza 160x200.  Totul este perfect - se potrivește atât de bine în micul meu apartament.Patul este minunat!

Recenzia a fost utilă? 0

Vlad

Calitatea acestui pat este de 100 de puncte. Consilierii experti pe baza de informatii si videoclipuri de prezentare!!

Recenzia a fost utilă? 0

Nina

Cel mai bun pat!!!

Recenzia a fost utilă? 0

Alina

Pot spune multe lucruri bune despre acest pat transformator. Dar mă voi opri doar la faptul ca ne-a ajutat să rezolvăm problema sforăitului soțului meu. Tocmai au ales poziția optimă pentru el și a încetat să sofrăie.  Recomand!

Recenzia a fost utilă? 12

Estera

Există o adevărată descoperire aici. Soțul meu sforăie foarte rău. Patul are o funcție de normalizare a respirației. Ridicați manual tăblia și persoana va respira normal. Sinceră să fiu, nu ne așteptam, dar funcționează. Acum pot dormi liniștită.

Recenzia a fost utilă? 8

Melania

Livrat, instalat și conectat foarte rapid. Il folosim întreaga familie. Poziția preferată este modul de gravitate zero și un masaj ușor, după muncă. Vă recomandăm cu încredere!!!

Recenzia a fost utilă? 9

Manuel

Acest pat transformator mi l-a arătat soția mea, la început am fost împotriva lui, pare foarte neobișnuit. Dar ea a insistat. Am mers în unul din magazine, am discutat totul cu managerul, ne-a arătat și povestit totul. Reglarea poziției capului și picioarelor, masaj. Achiziția a meritat. Avem acest pat de 2 luni. Recomand!

Recenzia a fost utilă? 16

Tiberiu

Astăzi l-au instalat. Stau culcat și mă relaxez, patul este super, masajul este de top. Sfătuiesc pe toată lumea. Fără dezavantaje.

Recenzia a fost utilă? 8

Dan

Foarte mulțumiți de achiziție! Confortabil, estetic, face posibilă economisirea spațiului liber în cameră. Este ușor de ales, trebuie doar să decideți dimensiunea. Dar cu salteaua, trebuie să căutați mai întâi, deoarece alegerea pentru un astfel de cadru este limitată.

Recenzia a fost utilă? 7

Mioara

Ieri am primit baza, acesta esteminunată, nu face zgomot și nu miroase a chimicale.

Recenzia a fost utilă? 9

Stefania

Îl folosim deja de un an. Suntem mulțumiți de achizitie. Patul este super. Avem două paturi de o persoană într-un pat dublu. Am făcut-o pentru a nu ne împiedica unul de celălalt. Masajul este vibrație. Cu adevărat relaxant după o zi grea. Poziție de gravitate zero cu vibrație 15 min. Oboseala dispare. Livrarea instalației a fost tot de la firmă. Toate transportate fără probleme și la timp. Au existat îngrijorări legate de saltea. În recenzii am citit că își pierde forma. Ei bine, o folosim de un an acum, nu suntem miniființe, dar totul este în ordine. Nu am regretat niciodată o achiziție scumpă. Vrem să cumpărăm mai târziu și pentru fiul nostru.

Recenzia a fost utilă? 11

Adina

Acesta nu este doar un pat, este cu adevărat o cale către sănătate. Am ales doar un pat cu saltea, dar în timpul procesului de consultare ni s-a oferit o bază convertibilă. După ce am încercat și ni s-a arătat întreaga gamă de funcții, nu am putut renunța la dorința de avea un somn cu adevărat sănătos.

Recenzia a fost utilă? 5

Mihaela

Un pat de vis, am așteptat mult acest miracol și de câteva săptămâni se află în dormitorul meu. Până acum nu am folosit toate funcțiile și nu l-am studiat în amănunțime, dar totuși îmi place totul foarte mult.

Recenzia a fost utilă? 7

Pat Transformabil Ergomotion 450

Dimensiuni: 80x200

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body