Descriere

„Patul din viitor” este o revoluție în lumea somnului. Baza transformabilă Ergomotion este un sistem reglabil electric care poate transforma o simplă saltea într-un pat ajustabil. Cu ajutorul motorului electric încorporat, puteți regla înălțimea și poziția capului sau a picioarelor pentru a obține o poziție confortabilă în timpul odihnei sau a activităților de relaxare. Acest tip de bază oferă o experiență personalizată și ergonomică în ceea ce privește somnul și relaxarea.

Funcții:.
- Relaxare corporală în 3 poziții - capul, picioarele ridicate sau în modul de imponderabilitate (Zero G) -picioarele mai ridicate de restul corpului
- Atenuarea presiunii asupra coloanei vertebrale și ameliorarea tensiunii musculare;
- Control wireless;
- Funcția anti-sforăit asigură un somm liniștit și sănătos prin ridicarea tăbliei cu 7° cu ajutorul telecomenzii Ergo.;
- Baza reglabilă la o apăsare de buton pentru o poziție confortabilă de dormit;
- Transform - Capacitatea de a alege o poziție confortabilă pentru somn, relaxare sau muncă;

Avantajele Ergomotion 3160 Plus:
poate fi folosită separat sau încorporată într-un cadru de pat;
acționările electronice de înaltă calitate germană oferă multiple schimbări ale poziției;
ușor de utilizat: puteți reveni la poziția inițială prin simpla apăsare a unui singur buton
perfect pentru femei insărcinate sau mame care alăptează;
materialul (mat) este practic și ușor de întreținut;
garanție 10 ani;

* Baza Ergomotion 3160 Plus este recomandată să fie achiziționată cu un model de saltea specific. Modelele recomandate pentru baza Ergomotion se pot vedea aici .

Assembly manual

Caracteristici

 • Somiera

  Smart
  Patul se adaptează la caracteristicile anatomice ale corpului folosind panoul de control sau aplicația. Funcția de ridicare a spatelui, picioarelor,dar și funcția de masaj

 • Culoare pat

 • Țesătură tapițerie

  Stofă Stofă - este o țesătură puțin aspră, dar rezistentă. Se caracterizează printr-o textură distinctă asemănătoare pânzei.

 • Stil pat

 • Spațiu de depozitare

  Fără spațiu de depozitare Fără spațiu de depozitare

 • Decor

  Fără decor
  Fără decor - nu sunt prezente decorațiuni suplimentare

 • Material picioare

 • Garanție, ani

  10

 • Marcă

 • Dimensions

Recenzii despre produs

5

după recenzii 12 persoană

100%

12 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Leonard

Baza poate fi pliată și ridicata complet atunci când nu este nevoie zilnic. Mi-a plăcut, inițial l-am cumpărat pentru camera de oaspeți, acum mă relaxez destul de des pe el, poziții confortabile, relaxarea este garantată.

Recenzia a fost utilă? 0

Ruslan

Design minunat. Puteți schimba poziția patului după cum doriți. Este foarte convenabil nu numai să dormi, ci și să stai și să te uiți la televizor. Era în stoc, așa că l-au livrat în două zile și l-au montat imediat in camera in aprox.20 minute. Calitate!

Recenzia a fost utilă? 0

Robert

Recomand!

Recenzia a fost utilă? 0

Alma

Sunt complet multumit de achizitie, il utilizez de 6 luni si somnul meu s-a imbunatatit considerabil! Recomand!

Recenzia a fost utilă? 0

Beatrice

Cu ajutorul cardului in 6 rate, am luat decizia ca acest pat este preferatul. Recomand!

Recenzia a fost utilă? 4

Aurică Creţu

1) Livrarea este rapidă, fără probleme cu montajul.<br /><br /><br />
2) Patul este controlat de o telecomandă, fără fire.<br /><br /><br />
3) Recomand, este o investitie benefica.

Recenzia a fost utilă? 6

Aurica

Patul este perfect. Cu siguranță merită banii. L-am cumpărat pentru părinții mei și acum îl vreau pentru mine. Livrare foarte rapida. Multumesc!

Recenzia a fost utilă? 10

Minodora

Am cumpărat Ergomotion și în cele din urmă mi-am îmbunătățit somnul. Întotdeauna mi-a fost mai confortabil să dorm în poziție semi-șezând și aici îți poți ajusta cu ușurință poziția corpului după bunul tău plac.

Recenzia a fost utilă? 8

Lidia

Este cu siguranta una din cele mai bune achizitii. Eram indecisi ce pat sa alegem, iar dupa ce am avut o conversatie cu unul din consilieri, am ales Ergomotion. Telecomanda este foarte convenabilă. Nu regret prețul, merită!

Recenzia a fost utilă? 8

Isabella

Este incomod să dormi pe canapea și să stai pe pat! Așa am ajuns la Ergomotion - este posibil să schimbi pozițiile, să stai întins. In plus, a fost si o promotie, ne-am luat pat + saltea. Tehnologia de ultimă oră face o mare diferență.

Recenzia a fost utilă? 9

Gavril

Când am ales un pat, ne-am uitat mai întâi la design, iar când am aflat despre sistemul de control, nu au existat întrebări legate de achiziție. Ne odihnim confortabil. Da, prețul este foarte semnificativ, dar există o soluție - poate fi achiziționat in rate. Acest lucru ne-a usurat decizia finala. Recomandam!

Recenzia a fost utilă? 10

Sebastian

Picioarele sunt bune - rezistente, dar nu sunt foarte bine fixate. Acest lucru permite mutarea patului pe tot parcursul zilei fără a deteriora laminatul. - Baza în sine este puternică, nu se clătina și nu are joc, învelișul este plăcut la atingere (ca un covor), dar și plăcut pentru o pisică - se poate agăța. Mecanismul de ridicare poate coborî sau ridica simultan părțile inferioare și superioare, deși în magazin ni s-a spus că nu se poate. Lucrează în liniște. Limitatorul de saltea de la picioare nu este înalt, grosimea saltelei mele nu depășește și nu deranjează - Lipsa efectului de masaj nu te afectează. Sunt sigur că este supraevaluat. - La ridicarea spătarului, baza nu se mișcă înapoi, deci există o distanță decentă până la tăblie. Patul este foarte convenabil de folosit ca o canapea pentru a sta la un laptop. Este foarte convenabil să te uiți la televizor dacă este atârnat de perete. Cu toate acestea, dacă televizorul este la nivelul patului, cu greu va fi de privit din cauza faptului că acest model nu are tetieră și, prin urmare, nu-ți ține capul drept, în timp, gâtul începe să doară din cauza nevoii de a-și înclina capul înainte. Rezumând, baza este excelentă. Este fiabilă, funcțională și nu este scumpă, nu am putut găsi o bază pliabilă mai ieftină.

Recenzia a fost utilă? 12

Pat Transformabil Ergomotion 3160 Plus

Dimensiuni: 140x200

Țesătură:

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body