Descriere

Patul Elisa oferă armonie spațiului dumneavoastră interior și creează o atmosfera de regularitate și confort.
Întinderea dreptunghiulară a tăbliei adaugă volum patului, în timp ce cusăturile și pliurile adaugă volum. Perimetrul moale și colțurile rotunjite fac patul Elișa sigur chiar și pentru copii.
Structură:
- perimetru MDF 
- tăblie și lamele: mesteacăn stratificat
- amortizoare pe bază de gaz
- cadru metalic ( îmbinare metal-în-metal)
-  garanție 10 ani
Caracteristici:
Gama de dimensiuni standard:
Lățime 120/140/160/180/200
Lungime 190/200
* Adâncimea utilă a spațiului de depozitare: 15 cm;
Proprietăți:
îngrijire ușoară a produsului
o colecție diversificată de culori;
gamă variată de dimensiuni;
materialele îndeplinesc standarde europene înalte;
*Salteaua nu este inclusă în preț, însă vă stăm la dispoziţie pentru achiziţionarea unei saltele care să se potrivească perfect cu nevoile dumneavoastră.
*Când patul este echipat cu o bază Ergomotion transformabilă, trebuie comandată o lungime mai mare (de 203 cm).

Assembly manual

Caracteristici

 • Somiera

  Cu mecanism de ridicare

  pe un cadru metalic cu lamele late flexibile din mesteacăn stratificat,care oferă posibilitatea organizării unui spațiu de depozitare

  somieră cu lamele

  somieră pe un cadru metalic cu lamele late flexibile din placaj din mesteacăn stratificat

 • Culoare pat

  Bej

 • Țesătură tapițerie

  Catifea
  este o țesătură cu creste dense. Tehnologia de curățare ușoară nu permite absorbția umezelii și murdăriei, păstrând noutatea și culoarea primară a patului.

  catifea (tehnologie easy-clean)
  Catifea - este o țesătură cu creste dense. Tehnologia de curățare ușoară nu permite absorbția umezelii și murdăriei, păstrând noutatea și culoarea primară a patului.

  Velour
  Velourul este un material textil cu o suprafață lânoasă densă pe partea din față

  piele artificială
  Piele artificială - material durabil, rezistent la uzură,format din două straturi. Baza este o țesătură 100% bumbac. Un strat de compus polimeric este aplicat pe partea exterioară pentru duritate.

  Stofă
  Stofă - este o țesătură puțin aspră, dar rezistentă. Se caracterizează printr-o textură distinctă asemănătoare pânzei.

 • Stil pat

 • İnălțimea tăbliei

  109

 • Spațiu de depozitare

  Fără spațiu de depozitare
  Fără spațiu de depozitare

  Paturi cu lada depozitare
  Somieră cu mecanism de ridicare- cu un spațiu de depozitare spațios, la care accesul este asigurat prin intermediul unui mecanism de ridicare

 • Decor

  Fără decor
  Fără decor - nu sunt prezente decorațiuni suplimentare

 • Design tăblie

 • Înălțime picioare

 • Material picioare

 • Înălțimea admisă a saltelei

 • Huse laterale

 • Garanție, ani

  3

 • Marcă

 • Dimensions

Recenzii despre produs

5

după recenzii 19 persoană

100%

19 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Catalin

Am achizitionat modelul pentru fiul meu (9 ani), noua ne-a placut structura patului, iar lui, diversitatea culorilor. Sotul este foarte incantat de achizitie, livrare si montaj rapid, in 40 minute. Recomand achizitia!

Recenzia a fost utilă? 0

Bogdan

Voi recomanda Askona tuturor!!! Acesta este mobilier calitativ. Am cumpărat patul Elisa. Patul este minunat!

Recenzia a fost utilă? 1

Alexandru

Mecanism de ridicare, paletă mare de culori și diverse țesături. Suntem foarte mulțumiți de achiziția noastră de câțiva ani.

Recenzia a fost utilă? 0

Marius

Calitatea produsului, organizarea livrării, profesionalismul managerului si a echipei- recomand tututor!!

Recenzia a fost utilă? 0

Florin

Dupa multe cautari, am gasit acest model care m-a convins pentru calitatea materialelor, garantia si culorile frumoase! Recomand!!

Recenzia a fost utilă? 2

Cristina

Acest model m-a cucerit imediat. Am ales un pat cu tapițerie de culoarea laptelui. Arată și mai frumos în reaitate decât în ​​fotografie. Patul are un mecanism de ridicare și un alt sertar adânc pentru lenjerie.

Recenzia a fost utilă? 8

Horațiu

Patul este grozav. Am cumparat cu tapiterie din catifea, dimensiunea 200x200, impreuna cu o saltea inalta. Arată solid și elegant. Foarte multumit, chiar am comandat altul pentru parintii mei. Mulțumesc!

Recenzia a fost utilă? 5

Rodica

Am cumparat acest pat pentru mama (+ saltea anatomica). Am ales fara mecanism de ridicare, dimensiunea 120x200 cm, aceasta latime este destul de potrivita pentru o singura persoana. Mamei îi place patul. Recomand!

Recenzia a fost utilă? 8

Gabriela

Totul este super!

Recenzia a fost utilă? 8

Bianca

Patul este grozav, este plăcut să dormi pe el. În sfârșit am început să dorm suficient, foarte confortabil. În magazin m-au ajutat la alegerea unui pat și a saltelei. Datorită companiei Ascona, am un pat cool acasă, lenjerie de pat grozavă. Mulțumiri !!!

Recenzia a fost utilă? 12

Valentina

Anul trecut am cumpărat un pat din piele ecologică, cu mecanism de ridicare. Este foarte convenabil, un dulap întreg pentru depozitare, două foi glisante sunt foarte convenabile pentru curățare. În general, totul este bine.

Recenzia a fost utilă? 5

Marius

Patul l-am comandat din piele albă cu reflexie variabilă. Arata grozav, materialul nu miroase și este moale. Mecanismul de ridicare acționează uniform, dar numai soțul meu îl poate coborî cu forță. Fără saltea, mecanismul se ridică mai degrabă decât se închide la opriri. Mecanismul de ridicare nu se ridică odată cu salteaua. Cutia de depozitare este spațioasă. Dar salteaua alunecă de pe grătar, deoarece părțile laterale ale patului acoperă doar mecanismul de ridicare și nu există prinderi nicăieri pe acestea.

Recenzia a fost utilă? 6

Maria

Patul este grozav. Am luat pielea deschisă la culoare, dimensiunea 200*200, împreună cu o saltea înaltă. Arată solid și elegant. Suntem foarte multumiti, chiar am comandat același pat pentru părinți. Mulțumiri!

Recenzia a fost utilă? 18

Florina

Calitate impecabilă, aspect elegant și sofisticat. Am fost plăcut surprins de calitatea serviciilor: am plasat rapid o comandă care a fost livrată la timp, în ambalaj perfect. În vremea noastră, acest nivel de servicii este foarte rar.

Recenzia a fost utilă? 5

Adrian

Pat grozav, interiorul camerei arată uimitor, foarte ușor de utilizat, este confortabil și liniștit să dormi pe el. Mulțumiri!

Recenzia a fost utilă? 6

Luminita

Patul grozav, foarte frumos, colorează exact ceea ce aveam nevoie. Arată foarte frumos în lumina soarelui. Mulțumiri speciale pentru livrare și servicii prietenoase.

Recenzia a fost utilă? 3

Mara

Patul este pur și simplu uimitor, altfel nu poate fi descris deloc! Prețul corespunde calității! Mulțumiri! Acest pat a fost un vis încă din copilărie și acum s-a împlinit!

Recenzia a fost utilă? 5

Paula

M-am îndrăgostit de pat la prima vedere. A trecut o jumătate de an de când l-am folosit - nu mă pot opri din bucurie))) Intru în fiecare zi în apartament și admir acest pat)) Mi-am cumparat și o saltea de la Ascona care este si foarte buna. Sunt foarte multumit de companie. Mulțumiri!

Recenzia a fost utilă? 9

Tereza

De obicei nu las recenzii. Dar acum nu pot rezista. Mulțumim producătorului pentru acest miracol. Muncesc mult, așa că mi-am dorit să găsesc un pat cu adevărat bun pentru o odihnă bună. Și nu am ghicit. Iar materialul de pe tablie este foarte frumos și durabil.

Recenzia a fost utilă? 7

Pat Tapitat Elisa

Dimensiuni: 120x200

Țesătură:

Particularități: Fără mecanism de ridicare

Lei

pretul anterior

Lei

Economisești

Lei

BLOG
Good sleep and health:

The benefits of a good sleep for the body