Prezentare Askona

Askona este lider al industriei de saltele, mobilier și accesorii pentru dormitor concepute plecând de la premisa importanței excepționale a somnului pentru viața sănătoasă a fiecărei persoane.Incepand din anul 2018 Askona a inceput extinderea pe piata Uniunii Europene. Dupa Lituania si Estonia, din martie 2019, produsele de calitate superioara marca Askona sunt prezente și pe piața românescă. Primul show-room a fost deschis in incinta Home&Design Mall din Bucuresti, Bdul Ghencea nr. 126 In urmatorii 3 ani vor fi deschise 10 magazine in Bucuresti si in alte orase importante din Romania.

Askona este parte a consorțiului suedez Hilding Anders Group, important producător de paturi și saltele în Europa și Asia. Concernul Hilding Anders este prezent pe 27 de piețe europene și 13 din Asia. Toate produsele și serviciile Askona sunt concepute pentru a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea somnului clienților săi.

Cu o experiență de peste 25 de ani, Askona se bucură de o reputație de renume pe piața mondială: lanțuri hoteliere precum Hilton, Radisson SAS, Marriott și nu numai au
acordat încredere produselor Askona iar somnul odihnitor al oaspeților lor se datorează produselor companiei noastre.

Produse în Rusia, în cea mai mare fabrică de saltele anatomice din Europa de Est, saltelele Askona sunt o garanție pentru o odihnă corespunzătoare și un somn sănătos.