Descriere

Înălțime saltea: 25 cm

Grad de rigiditate: 5 ( 1=moale / 5= tare ) 

Garanție: extinsă la 30 de ani (când este achiziționată cu o husă de protecție);

Bennett este o saltea cu rigiditate ridicată, o alegere potrivită pentru persoanele mai solide, cu greutatea peste medie.

Structura saltelei Bennet:

* bloc de arcuri independente 720FLEXZONE și 4D Spring HARD care asigură o susținere elastică a corpului într-o poziție corectă din punct de vedere anatomic, arcurile independente 4D Spring HARD se ajustează perfect la fiecare mișcare a corpului asigurând confortul în timpul somnului;

* Perimetrul întărit cu spumă OxyFoam;

* Sistemul unic Total Edge de sprijin al perimetrului;

* Sistem Advanced Comfort Quilt cu tehnologia unică Cool Balance Fabric Technology;

* Spumă Oxy Comfort;

* Pâsla albă din bumbac care distribuie uniform sarcina pe saltea, crește densitatea și rezistența;

Avantajele saltelei Bennet:

* mișcările arcurilor nu se transmit către partener, ceea ce este important pentru partenerii cu bioritmuri diferite de somn;

* produs ecologic;

* efect de micromasaj (sistemul de confort cu efect de micromasaj care menține temperatura optimă a corpului);

* îmbunătățește calitatea somnului;

* La comandă acest model este disponibil și în lungimea de 190 cm. 

Caracteristici

 • Înălțime, cm

  25

 • Loc de dormit

  Single

  Dublu

 • Rigiditate

  Dură

 • Caracteristici

  Față-verso

 • Material de umplutura

  Spumă Orto Foam

  Fibră naturală de bumbac

 • Numărul de arcuri

  720

 • Colecție

  Sleep8 Spine Care

 • Garanție, ani

  2

 • Marcă

 • Tip bloc cu arc

  Bloc separat pe arcuri cu 7 zone

Materiale și design

Pâsla de bumbac

Pâslă de bumbac alb - un strat izolator care protejează straturile superioare de frecarea cu arcurile. Contribuie la distribuirea corectă a sarcinii. Vă permite să prelungiți semnificativ durata de folosire a saltelei.

Spuma Oxy Comfort

Un material modern hipoalergenic pe bază de spume poliuretanice flexibile, latexuri și viscolatexuri, cu elasticitate și rezistență sporită. Spuma are o structură omogenă formată din bule de aer. Structura din spumă este deschisă, ceea ce mărește ventilația straturilor din saltea cu 95%. Oxy Comfort este un material hiperrezistent la frecare.

Sistemul de confort Advanced Comfort Quilt

Sistemul unic de confort Advanced Comfort Quilt oferă suportul necesar, elasticitatea și, în același timp, sensibilitate. Constă dintr-un material tricotat plăcut la atingere, cu fibre de celuloză de pin cu tulpină albă, fibre hollotec antialergenice și spumă celulară Serta Oxy Comfort. Serta OxyFoam crește vizibil circulația aerului și are, de asemenea, un efect de micro-masaj. Datorită unei tehnologii unice brevetate pe ambele părți ale saltelei, se menține o temperatură confortabilă pe tot parcursul anului, indiferent de condițiile meteorologice - nu va fi cald vara și nici frig iarna. Stratul superior este igienic și foarte rezistent.

Recenzii despre produs

4,9

după recenzii 11 persoană

92%

10 recenzii

7%

1 recenzie

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii

0%

0 recenzii
+ Lăsați o recenzie

Alexandru

Saltea foarte confortabila.  Ameliorează perfect oboseala și relaxează spatele.

Recenzia a fost utilă? 0

Tereza

Am comandat această saltea online. Serviciul este excelent. Consultatii calitative. Livrare rapida in doua zile. Salteaua este medie si flexibila. Mulțumesc!

Recenzia a fost utilă? 4

Violeta

Salteaua este foarte confortabila, sa dormi pe ea este o placere. Nu este moale și corpul se relaxează pe el și te simți confortabil.

Recenzia a fost utilă? 5

Flaviu

Salteaua este foarte buna, in ciuda duritatii, este foarte confortabil sa dormi. In primele doua saptamani am avut o durere groaznica de spate, am vrut sa schimb salteaua cu alt model. Dar apoi am citit că la început spatele ajunge în poziția corectă din greșeala obișnuită și de ce o persoană poate simți durere. După câteva zile, totul a dispărut, somnul s-a îmbunătățit și somnul a devenit extrem de confortabil.O combinație bună de fermitate, flexibilitate și confort. Am inteles ca alegerea a fost cea corecta.Recomand aceasta saltea.

Recenzia a fost utilă? 8

Alexandru

I-am cumpărat o saltea pentru Bennett, două luni mai târziu, spatele și spatele au încetat să mă mai doară. Am două explicații pentru asta, fie până la cincizeci de ani corpul și-a revenit;) fie salteaua își face treaba bine. Dacă cineva ar fi spus anterior că o saltea poate elimina durerile de spate - nu as fi crezut. Nu ezita! Cumpărați o saltea de calitate, confortabilă, astfel încât să aveți o dispoziție bună și o sănătate bună dimineața.

Recenzia a fost utilă? 9

Laur

Pe saltea se adoarme foarte bine, este de duritate medie, de mult am visat la o asemenea saltea

Recenzia a fost utilă? 6

Sanda

Am achiziționat nu de mult 2 saltele pentru copii. Duritatea, într-adevăr este sub ceas medie (ceea ce vânzătorul nu ne-a spus). Cred că pentru copii, trebuie saltea mai tare.

Recenzia a fost utilă? 6

Elvira

O saltea excelentă pe care am primit-o la 30 iulie. Moderat de tare, moderat de moale. Când stai pe margine, bineînțeles că se lasă, dar în poziția culcat este totul în regulă. Eu nu am o greutate mică (127). Nici în primele zile nu am simțit disconfort. Astăzi am comandat o a doua pentru sora mea.

Recenzia a fost utilă? 5

Catalina

Excelentă saltea. Totul este pe măsură. Greutatea mea este de 110 kg. Se potrivește de minune. Mulțumesc pentru tot. Totul a fost la timp .... Și livrarea m-a bucurat.

Recenzia a fost utilă? 4

Denisa

La alegerea saltelei am acordat toată seriozitatea și nu m-am înșelat alegând-o tocmai pe aceasta. Salteaua este foarte confortabilă, nici foarte tare, nici foarte moale. Cusăturile de foarte bună calitate. Au livrat-o la timp. Sunt mulțumită.

Recenzia a fost utilă? 3

Antonia

Am cumpărat o saltea pentru fiică. În ciuda faptului că este recomandat persoanelor cu un stil de viață sedentar, micuței noastre sportive active i-a plăcut foarte mult. Acum așteptăm cu nerăbdare când va pleca în următorul cantonament, pentru a o experimenta singuri )) PS Comanda s-a făcut pe site, online.ni s-a explicat în detaliu particularitățile saltelei a prelucrat rapid comanda și ne-a supravegheat pe deplin până în momentul primirii. Serviciului de livrări un respect deosebit: ne-a sunat cu o seară înainte, am stabilit când să fie adusă, iar a doua zi de dimineața, fix la ora stabilită, au adus-o. Serviciul este deasupra oricărei laude, tuturor le recomand să folosească internet service-ul.

Recenzia a fost utilă? 6

Saltea Sleep8 BENNETT

Dimensiuni

1,274 Lei

Previous price

1,820 Lei

Economisești

546 Lei