askona.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

  • Livrare in toata tara
  • inclusiv in zonele rurale
  • 0771.456.456
  • Luni – Vineri: 10 -18:00

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

DESPRE ASKONA


       Askona este lider al industriei de saltele, mobilier și accesorii pentru dormitor concepute plecând de la premisa importanței excepționale a somnului pentru o viața sănătoasă a fiecărei persoane.


Sloganul nostru:
 „Territory of healthy sleep!’’


Începând din anul 2018 Askona a început extinderea pe piața Uniunii Europene. După Lituania, Estonia, Cipru și Portugalia, din martie 2019, produsele de calitate superioară marca Askona sunt prezente și pe piața românească. 
  • Primul show-room a fost deschis în incinta Home&Design Mall din Bucuresti Bdul Ghencea nr. 126-132.
  • Al doilea în Centrul de Mobilă Tamilia din Bdul Ghencea nr. 79 .
  • Al treilea în DN1 Value Center din Balotești, Calea Bucuresti nr. 2 bis, jud. Ilfov. 
  •  În următorii 3 ani vor fi deschise alte 10 magazine în Bucuresti și în alte orașe importante din România.


Askona este parte a consorțiului suedez Hilding Anders Group, important producător de paturi și saltele. Concernul Hilding Anders este prezent pe 27 de piețe europene și 13 din Asia. Toate produsele și serviciile Askona sunt concepute pentru a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea somnului clienților săi.

Cu o experiență de peste 25 de ani, Askona se bucură de o reputație de renume pe piața mondială: lanțuri hoteliere precum Hilton, Radisson SAS, Marriott și nu numai au acordat încredere produselor Askona iar somnul odihnitor al oaspeților lor se datorează produselor companiei noastre.
*Produse în Rusia, în cea mai mare fabrică de saltele anatomice din Europa de Est, saltelele Askona sunt o garanție pentru o odihnă corespunzătoare și un somn sănătos.
spacer
Afla ultimele noutati
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Ai nevoie de ajutor? Căută răspunsul pe pagina de întrebări frecvente sau contactează-ne
Website detinut de Askona Vision S.R.L., CIF: RO40073028, Reg.Com: J23/5247/2018