Marci

https://askona.ro

Askona produce cele mai bune saltele de pe piața rusă și CSI din punct de vedere al raportului inovație / calitate înaltă / preț rezonabil. Peste 8 milioane de oameni dorm pe saltele Askona. În laboratorul Askona de analiza a calitatii somnului, studiem cu scrupulozitate proprietățile saltelelor, le testăm pentru rezistență, durabilitate și fiabilitate.

https://askona.ro

King Koil este un brand american legendar de saltele, unul dintre cele mai vechi marci americane, fondat in 1898.

Saltelele King Koil sunt preferate în cercurile nobiliare și aristocratice, ilustreaza gustul excelent și imaginea unei vieți de succes.

King Koil este o corporație internațională prezenta pe 5 continente, in 46 de țări.

Exista astazi 40 de fabrici King Koil și peste 100 de birouri in întreaga lume.

King Koil este in top 5 al celor mai puternice companii din domeniul producției și vânzarii de saltele.

24% dintre americani dorm pe saltele marca King Koil.

50 000 de euro este pretul celei mai scumpe saltele King Koil.

În 2005, conducerea companiei King Koil, cu sediul în Chicago, SUA, a decis să aducă marca pe piața rusă. După o analiză aprofundată a pieței, a fost aleasa Askona. 

https://askona.ro

De mai bine de 80 de ani, Serta activeaza cu succes pe piața mondiala a saltelelor. Datorită cercetării constante a somnului și inovatiilor revolutionare folosite a reusit sa-si depaseasca toti competitorii.

Motto-ul WE MAKE THE WORLD’s BEST MATTRESS (Noi producem cea mai bună saltea din lume) este marca inregistrata recunoscuta de catre Comitetul SUA pentru Brevete - una dintre cele mai stricte instituții care acorda brevete din lume.

Serta a recunoscut Askona ca fiind singura fabrică de saltele din Europa de Est, care are capacitatea de a crea, din punct de vedere calitativ și tehnologic, una dintre cele mai bune saltele din lume, salteaua SERTA.

https://askona.ro

În 2010 Doctorul Robert Oexman, a pus bazele unei echipe de oameni de stiinta din diferite domenii, numită Sleep Professor. Scopul a fost crearea unor materiale și produse cu adevărat revoluționare care sa schimbe radical ideea de somn confortabil.

Eforturi deosebite au fost îndreptate spre dezvoltarea unei perne ideale. Foarte des nu acordăm suficientă atenție pernei pe care dormim. De fapt, sprijinul necorespunzător al capului și gâtului în timpul somnului poate duce la boli cronice și uneori chiar letale.

În 2011 echipa Doctorului Robert Oexman a realizat un progres important pentru industria somnului : au creat materialul revoluționar Taktile de la Sleep Professor.

Acesta este primul și singurul material din lume care nu numai că oferă suport punctual pentru cap și gât dar are și efect de termoreglare și ventilație, obținând astfel un somn confortabil și sănătos. Materialul Taktile a devenit baza tuturor produselor marca Sleep Professor.

https://askona.ro


Caracteristica principală a produselor BedGear este combinația unică de tehnologii inovatoare si confort, inclusiv tehnologia brevetată de productie a unor țesături unice care permit schimbul de aer și de răcirea datorate fibrelor speciale folosite.

Datorită acestor inovații, temperatura ideala a patului este menținută pe toata durata somnului. O noapte de somn bun, deplin, vă va încărca de putere și energie pentru a putea indeplini toate sarcinile planificate și pentru a obține cele mai bune rezultate, a doua zi.

Amintiți-vă! Corpul nu poate fi pacalit, dormind mai puțin sau deloc. Puteti in schimb profița de odihna ideala cu BedGear!