Zilnic de la 10:00 până la 21:00
Zilnic de la 10:00 până la 21:00
Selecție filtre:
Filtru
Preț
1400 Lei
-
9333 Lei
de la Lei
până la Lei
Mărime
Toate
Tip
Toate
Marcă
Toate
Inaltimea tabliei
Toate
Stilul patului
Toate
Formă
Toate
Mecanism de ridicare
Toate
Particularitățile paturilor
Toate
Culoare
Toate
Lada de depozitare
Toate
Tapiterie
Toate
Preț
1400 RON
-
9333 RON
Mărime
Toate
Tip
Toate
Marcă
Toate
Resetare filtre
Inaltimea tabliei
Toate
Stilul patului
Toate
Formă
Toate
Mecanism de ridicare
Toate
Particularitățile paturilor
Toate
Culoare
Toate
Lada de depozitare
Toate
Tapiterie
Toate
Sortare în funcție de: Preț Popularitate Noutate
În total produse: 2
-10%
Ergomotion 3160 Plus

Rigiditate:

4,600 Lei

4140 Lei

-10%
Ergomotion 450

Rigiditate:

6,300 Lei

5670 Lei


Care sunt avantajele paturilor Askona?

În primul rând, într-o varietate de opțiuni, stiluri și configurații. Într-un design modern și atractiv. Designuri exclusive dezvoltate în propriul nostru birou de proiectare. Țesături exclusive - care sunt produse în fabricile de țesut din lume conform designului nostru. Țesăturile au protecție împotriva umezelii și împotriva murdăriei. Materiale de înaltă calitate și durabilitate, care nu au emisii nocive și sunt hipoalergenice. Cadrul patului este fixat cu o ramă metalică, acoperit cu o pulbere care protejează împotriva ruginii, cadrul poate rezista la sarcini grele. Acesta mărește durata de exploatare, de aceea avem o garanție foarte mare - 10 ani. Paturile sunt dotate cu cutii de depozitare, ceea ce permite utilizarea funcțională a spațiului de sub pat. Husele pot fi îndepărtate pentru curățare sau înlocuite cu altele noi, păstrând aspectul de nou al patului pentru o lungă perioadă de timp. Toate opțiunile de mărime și posibilitatea de a personaliza sau modifica dimensiunea patului.

Cum să alegi un pat?

  1. Stabilirea dimenisunii locului de dormit. Măsurarea locului unde se presupune că va fi pus patul. Luați în considerare că dimensiunile patului sunt întotdeauna puțin mai mari decât locul de dormit stabilit inițial. Locul de dormit este locul pentru saltea. Decideți asupra necesității trecerii libere către pat pe ambele părți sau doar pe o parte. Varianta cea mai confortabilă este când distanța dintre pat și obiectul apropiat / perete este mai mare de 50cm.Cu cât spațiul este mai mare, cu atât mai comod este să te așezi și să te ridici de pe pat. Dacă se optează și pentru noptiere lângă pat, trebuie să se țină cont și de acestea.
  2. Alegerea materialului din care doriți să fie patul. lemn masiv, țesătură (catifea,piele ecologică,stofă), metalic, PAL și altele.
  3. Alegerea patului cu spațiul de depozitare sau fără acesta.
  4. Dacă înălțimea spătarului este importantă, stabilirea minimului și maximului acesteia.
  5. Distanța între podea și cadrul patului. Dacă este important spațiul pentru lucrul cu aspiratorul, alegeți paturi cu picioare înalte sau cu cadru îngust, pentru ca înălțimea de la podea să fie apx. 7-10 cm.Cel mai adesea, modelele cu picioare înalte și cu un cadru îngust sunt fără cutie de depozitare.
  6. Alegeți un model care să se potrivească bine cu designul camerei și cu caracterul sau preferințele dvs. Vă place să citiți în pat, să stați cu coatele pe spate, alegeți paturi cu tăblie moale. Nu doriți să acoperiți decorul peretelui, alegeți paturi fără tăblie.
  7. Alegeți culoarea materialului.
  8. Alegeți modelul corespunzător după preț.